Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Adriaan de Jongh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Adriaan de Jongh boeken?

Adriaan de Jongh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Adriaan de Jongh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Adriaan de Jongh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Adriaan de Jongh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Adriaan de Jongh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Adriaan de Jongh

Game Designer | Forbes 30-onder-30 | Social Entrepeneur
Sinds januari 2016 mag Adriaan de Jongh zich rekenen tot de beste game designers ter wereld. Het Amerikaanse zakenblad Forbes selecteerde Adriaan voor hun 30 under 30-lijst en prees hem voor zijn onderscheidende aanpak. Met games als Bounden en Fingle ontwikkelt Adriaan spellen die spelers achter de computer vandaan halen en uitdagen om te dansen, elkaar aan te raken, en fysieke interactie te hebben. Ondertussen spelen meer dan zes miljoen mensen games ontworpen door Adriaan de Jongh.Op achttienjarige leeftijd leerde Adriaan zichzelf programmeren om zijn eigen ideeën te kunnen testen. Eén van die ideeën kreeg internationaal aandacht en was genoeg reden om samen met een collega de studio Game Oven op te richten. Vier jaar lang ontwierp Adriaan alle experimentele games die de studio uitbracht, waarvoor hij zelfs samenwerkingen aanging met partijen zoals Het Nationale Ballet. Game Oven heeft ondertussen haar deuren gesloten, maar Adriaan de Jongh is doorgegaan met het aangaan van samenwerkingen om bij elk project het juiste talent bij elkaar te brengen. Op dit moment werkt Adriaan aan een zoekspel genaamd Hidden Folks en aan een medische game die mensen met hersenletsel moet helpen leren omgaan met te veel prikkels. Naast het maken en verkopen van games helpt Adriaan ook actief de Nederlandse game industrie. Zo organiseert hij een evenement voor game ontwikkelaars om feedback te geven op elkaars games, cureert hij een openbare kalender voor de game industrie met alle relevante evenementen en deadlines, en heeft hij een website gemaakt die automatisch contracten genereert voor en tussen game ontwikkelaars.Als concept bedenker, programmeur, verkoper, en marketeer heeft Adriaan de Jongh bijna alle skills in huis om zijn games uit te voeren en op de markt te brengen. Het liefst is hij de hele dag bezig met prototyping, het creatief proces, iteratieve ontwikkeling, zijn games testen, de motivatie binnen een klein creatief team hoog houden, en met online marketing. In zijn lezingen weet hij zijn enthousiasme en passie voor iteratieve ontwikkeling en samenwerken over te dragen.

Adriaan de Jongh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Adriaan de Jongh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Adriaan de Jongh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Adriaan de Jongh en de eventuele overige kosten om een optreden van Adriaan de Jongh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Adriaan de Jongh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Adriaan de Jongh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Adriaan de Jongh checken, een gratis optie plaatsen op Adriaan de Jongh en de boeking(en) van Adriaan de Jongh voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Adriaan de Jongh, BOEKINGSBUREAU Adriaan de Jongh, BOEKINGSBURO Adriaan de Jongh, ENTERTAINMENTBUREAU Adriaan de Jongh, ENTERTAINMENTBURO Adriaan de Jongh, ARTIESTENBUREAU Adriaan de Jongh, BOEKINGSKANTOOR Adriaan de Jongh, IMPRESARIAAT Adriaan de Jongh, MUZIEKBURO Adriaan de Jongh, MUZIEKBUREAU Adriaan de Jongh, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Adriaan de Jongh, ARTIESTENBOEKINGSBURO Adriaan de Jongh, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Adriaan de Jongh.

Offerte Adriaan de Jongh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag