30 Euro Live

Eigenschappen 30 Euro Live boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

30 Euro Live boeken?

30 Euro Live boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 30 Euro Live.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 30 Euro Live.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 30 Euro Live ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 30 Euro Live plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie 30 Euro Live

Een muzikale sensatie wordt niet gemaakt….Een muzikale sensatie kun je ook niet bedenken…..
Zo’n sensatie is er plotseling!
Vanuit het Oosten van het land bestormen drie jonge muzikale toptalenten de Nederlandse podia! Onder de naam 30 Euro Live veroverden de drie vrienden binnen de kortste keren alle windstreken van ons land.
30 Euro Live is een band die het vermogen heeft om met hun ongecompliceerde bühne show iedere zaal tot een waar feestparadijs om te toveren.
100 % Live vanaf het podium super swingende sing-a-longs waarmee jong en oud zich vermaken. Meezingen, meespringen en je helemaal geven tijdens de knallende sets van deze 3, zéér goed uitziende, muzikale toppers. Geen wonder dat deze boys menig meisjeshart zeer snel doen laten kloppen. Hun fanclub bestaat voor het overgrote deel dan ook uit hartstochtelijke vrouwelijke fans. Maar het zijn niet alleen de vrouwelijke fans die de band tot hun favoriet rekenen. Hun fans zijn terug te vinden in alle lagen van de bevolking. 30 Euro Live is namelijk, ondanks alle successen, gewoon wél de 30 Euro Live vanaf het begin gebleven. Een muzikale eenheid met een witte vleugel, een wit drumstel en een witte muur van gitaarversterkers op het podium en heel veel enthousiasme en entertainment.
In oktober 2008 hebben de mannen hun eerste buitenland avontuur afgerond. Op uitnodiging van de dienst O & O van de Koninklijke Landmacht hebben ze een tour gemaakt langs Kandahar, Kamp Holland en Deh Rawod in Afghanistan. Een onvergetelijke ervaring voor 30 Euro Live en hun team. De optredens waren geweldig. Tot aan de dag van vandaag hebben de Euro’s nog steeds contact met diverse militairen die de optredens in Afghanistan meegemaakt hebben.
Een recent hoogtepunt in het bestaan van 30 Euro Live was de release van de single “de Horizon”. Het zal niemand verbazen dat dit nummer over een uitgezonden militair gaat. Het nummer is enkele duizenden keren gedownload via de officiële downloadsites en de videoclip, opgenomen en geproduceerd door de mannen van Waterproof Films, is veel te zien bij TMF en TV Oranje.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de 2e single van 30 Euro Live.
http://www.30eurolive.nl/

30 Euro Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 30 Euro Live.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 30 Euro Live, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 30 Euro Live en de eventuele overige kosten om een optreden van 30 Euro Live mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 30 Euro Live.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 30 Euro Live. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 30 Euro Live checken, een gratis optie plaatsen op 30 Euro Live en de boeking(en) van 30 Euro Live voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT 30 Euro Live, BOEKINGSBUREAU 30 Euro Live, BOEKINGSBURO 30 Euro Live, ENTERTAINMENTBUREAU 30 Euro Live, ENTERTAINMENTBURO 30 Euro Live, ARTIESTENBUREAU 30 Euro Live, BOEKINGSKANTOOR 30 Euro Live, IMPRESARIAAT 30 Euro Live, MUZIEKBURO 30 Euro Live, MUZIEKBUREAU 30 Euro Live, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU 30 Euro Live, ARTIESTENBOEKINGSBURO 30 Euro Live, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR 30 Euro Live.

 

Offerte 30 Euro Live aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag