Plaatshouder

Eigenschappen prof. dr. Jelle Jolles boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Jelle Jolles boeken?

prof. dr. Jelle Jolles boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Jelle Jolles.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Jelle Jolles.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Jelle Jolles ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Jelle Jolles plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Jelle Jolles

Hoogleraar neuropsychologie | Centrum Brein & Leren
Jelle Jolles is Universiteitshoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en leidt het Centrum Brein Leren. Tevens coordineert hij het landelijke koepelprogramma LEREN dat valt onder het Nationaal Initiatief Hersenen Cognitie (NIHC) van NWO. Hij maakt zich sterk voor de dialoog tussen wetenschappelijk onderzoek en samenleving. Daarbij gaat het om onderwijs en opvoeding en om ‘levenlang leren’ bij kinderen, tieners, volwassenen, ouderen en patiënten met een hersendysfunctie. Jolles’ doel is om onderwijs en opvoeding maar ook de gezondheidszorg te laten profiteren van de inzichten die de laatste jaren zijn verkregen over de hersenen en over het cognitief en neuropsychologisch functioneren. Zijn activiteiten richten zich op ‘de menselijke ontplooiing’ en de factoren die daar bepalend voor zijn.Als klinisch neuropsycholoog werkt hij sinds 1982 op het gebied van de cognitieve ontwikkeling en veroudering bij gezonde én zieke mensen. In de periode 1985 tot 2009 was hij hoogleraar te Maastricht. Hij was daar onder anderen grondlegger en directeur van het Instituut Hersenen Gedrag (momenteel MHENS genoemd), de Maastrichtse Geheugenpoli en het Alzheimer centrum en de Maastricht Aging Study. Sinds 2009 werkt hij aan de VU in Amsterdam en verschoof zijn werk richting leren, onderwijs en (talent-) ontplooiing. Het fundamentele onderzoek in zijn centrum beoogt om meer zicht te krijgen op mechanismen rond het menselijk functioneren bij ontwikkeling en veroudering. Centraal staat daarin de vraag hoe biologische, psychologische en sociaal-culturele factoren met elkaar samenhangen. Toegepast onderzoek richt zich op onderwijsinnovatie en op leren vanuit een neuropsychologisch perspectief.

prof. dr. Jelle Jolles boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Jelle Jolles.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Jelle Jolles, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Jelle Jolles en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Jelle Jolles mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Jelle Jolles.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Jelle Jolles. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Jelle Jolles checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Jelle Jolles en de boeking(en) van prof. dr. Jelle Jolles voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Jelle Jolles, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Jelle Jolles, BOEKINGSBURO prof. dr. Jelle Jolles, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Jelle Jolles, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Jelle Jolles, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Jelle Jolles, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Jelle Jolles, IMPRESARIAAT prof. dr. Jelle Jolles, MUZIEKBURO prof. dr. Jelle Jolles, MUZIEKBUREAU prof. dr. Jelle Jolles, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Jelle Jolles, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Jelle Jolles, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Jelle Jolles.

 

Offerte prof. dr. Jelle Jolles aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag