Paul Morris boeken

Eigenschappen Paul Morris boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.

Paul Morris boeken?

Paul Morris boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul Morris.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul Morris.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul Morris ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Morris plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paul Morris

Eén van de meest opvallende kandidaten in de eerste show was zonder enige twijfel, de in Venezuela geboren, Paul Morris. Hij gooide hoge ogen met zijn optreden en is één van de grote kanshebbers om dit programma te gaan winnen! Wij hebben goed nieuws ! Want vanaf heden is dit multitalent al beschikbaar voor optredens in het land!

Het zingen en dansen zit deze ras-entertainer in het bloed. Paul studeerde met glans af aan de Lucia Marthas Dansacademie in Amsterdam, en stond inmiddels al op podia in onder meer Engeland, Duitsland en Zweden. Maar nu gaat hij Nederland veroveren..
Paul brengt een opzwepende buhne show, waarin hij niet alleen vocaal ijzersterk uit de hoek komt maar ook visueel alles uit de kast haalt waardoor zijn optreden het beste valt te omschrijven als een ware orkaan die steeds harder gaat knallen en bij de toegift tot een heuse explosie zal leiden!

Bekende commerciële swingende songs overgoten met een latin tintje…

Are you ready for Paul?

Paul Morris boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Paul Morris, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paul Morris.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Paul Morris voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Paul Morris aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag