Not The Beatles

Eigenschappen Not The Beatles boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
50 min.
Geluid
Op aanvraag

Not The Beatles boeken?

Not The Beatles boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Not The Beatles.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Not The Beatles.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Not The Beatles ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Not The Beatles plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Not The Beatles

Extra informatie Not The Beatles

Biografie Not The Beatles
NOT THE BEATLES is al jaren een begrip in binnen- en buitenland. In de nazomer van 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en België, op werkvakantie naar Londen om daar de muzikale scene te verkennen. Na een paar dagen troffen ze op Covent Garden twee jongens aan die op een werkelijk verbluffende manier met hun gitaren en hun bijna identieke Lennon McCartney stemmen een Beatles-show brachten voor een grote menigte enthousiaste toeschouwers.

Direct na het optreden volgde een spontane kennismaking. Tot de verbazing van de twee vrienden bleken die twee zangers geen Engelsen te zijn, maar Nederlandse straatmuzikanten die met veel succes langs de stranden en grote steden van Europa trokken met hun Lennon McCartney act. De kennismaking liep uit op een afspraak om terug in Nederland contact op te nemen en de mogelijkheid te bekijken in Nederland enkele optredens met zijn vieren te doen in de originele Beatles-bezetting—Just for fun!

Het was geen loze afspraak want terug in Nederland volgde na één telefoontje een uitgebreide repetitieperiode en in december 1995 vonden de eerste optredens plaats. Hun gezamenlijke passie voor THE FAB FOUR straalde direct vanaf het eerste optreden met grote kracht van het podium. De reacties waren overweldigend: “Fantastisch!”; “Wat een ambiance!”; “Dit heb ik nog nooit gezien!”; “Het is de identieke sound!”; “Die stemmen lijken er sprekend op”—kortom: NOT THE BEATLES was geboren!

Nu verzorgt de groep een werkelijk verbluffend spektakel—in beeld en geluid—van de onvergetelijke sfeer van The FAB FOUR. Met een onvervalst Liverpools accent, authentieke kleding, origineel instrumentarium en werkelijk perfecte vocalen brengt NOT THE BEATLES een wervelende act met de grootse Beatles hits, humor en dat onmiskenbare jaren ’60 gevoel.
Not The Beatles boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Not The Beatles boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Not The Beatles.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Not The Beatles, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Not The Beatles en de eventuele overige kosten om een optreden van Not The Beatles mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Not The Beatles.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Not The Beatles. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Not The Beatles checken, een gratis optie plaatsen op Not The Beatles en de boeking(en) van Not The Beatles voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Not The Beatles, BOEKINGSBUREAU Not The Beatles, BOEKINGSBURO Not The Beatles, ENTERTAINMENTBUREAU Not The Beatles, ENTERTAINMENTBURO Not The Beatles, ARTIESTENBUREAU Not The Beatles, BOEKINGSKANTOOR Not The Beatles, IMPRESARIAAT Not The Beatles, MUZIEKBURO Not The Beatles, MUZIEKBUREAU Not The Beatles, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Not The Beatles, ARTIESTENBOEKINGSBURO Not The Beatles, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Not The Beatles.

 

Offerte Not The Beatles aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag