Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen mr. drs. Frans Weekers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. drs. Frans Weekers boeken?

mr. drs. Frans Weekers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. drs. Frans Weekers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. drs. Frans Weekers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. drs. Frans Weekers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. drs. Frans Weekers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. drs. Frans Weekers

Politicus en oud-staatssecretaris van Financiën
Frans Weekers, geboren in 1967, is een politicus en lid van de VVD. Hij was van 14 oktober 2010 tot 30 januari 2014 staatssecretaris van Financiën in het kabinet-Rutte I en kabinet-Rutte II, maar heeft ook veel ervaring als woordvoerder in de Tweede Kamer. Weekers was advocaat en procureur en in 1994-2003 en 2008-2010 gemeenteraadslid (fractievoorzitter) in Weert. Sinds april 2015 is hij waarnemend burgemeester van Heerlen. Als staatssecretaris was Weekers verantwoordelijk voor het fiscale beleid. Hieronder vallen de Belastingdienst, Douane en FIOD. Daarnaast vielen Domeinen Roerende Zaken (DRZ) en het Rijksvastgoed- en Ontwikkelingsbedrijf (RVOB) onder zijn verantwoordelijkheid. Weekers was als Kamerlid woordvoerder van justitie en terrorismebestrijding en hield zich bezig met vraagstukken op het gebied van medische ethiek. Na zijn afgetreden heeft hij Weekers het waarnemend burgemeesterschap van Heerlen op zich genomen. Frans Weekers is een energieke bewindvoerder die zijn verantwoordelijkheden serieus neemt. Zijn hobby’s zijn onder andere reizen, lezen, skiën en (race)fietsen. Hij is zeer beslisvaardig en hakt knopen door. Hij laat zien hoe je verantwoordelijk besluiten kunt nemen en hierbij tunnelvisie kunt vermijden. Als ervaren advocaat en financieel bewindvoerder is Frans Weekers thuis in de politiek en de financiële wereld.

mr. drs. Frans Weekers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. drs. Frans Weekers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. drs. Frans Weekers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. drs. Frans Weekers en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. drs. Frans Weekers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. drs. Frans Weekers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. drs. Frans Weekers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. drs. Frans Weekers checken, een gratis optie plaatsen op mr. drs. Frans Weekers en de boeking(en) van mr. drs. Frans Weekers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. drs. Frans Weekers, BOEKINGSBUREAU mr. drs. Frans Weekers, BOEKINGSBURO mr. drs. Frans Weekers, ENTERTAINMENTBUREAU mr. drs. Frans Weekers, ENTERTAINMENTBURO mr. drs. Frans Weekers, ARTIESTENBUREAU mr. drs. Frans Weekers, BOEKINGSKANTOOR mr. drs. Frans Weekers, IMPRESARIAAT mr. drs. Frans Weekers, MUZIEKBURO mr. drs. Frans Weekers, MUZIEKBUREAU mr. drs. Frans Weekers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. drs. Frans Weekers, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. drs. Frans Weekers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. drs. Frans Weekers.

 

Offerte mr. drs. Frans Weekers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag