Maxima look a like

Eigenschappen Maxima look a like boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Maxima look a like boeken?

Maxima look a like boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maxima look a like.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maxima look a like.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maxima look a like ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maxima look a like plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maxima look a like

Biografie Maxima look a like (imitator)
Maxima look a like boeken ?In 2001 werd er door het weekblad Prive een contest gehouden, waaraan 365 look a likes deelnamen.

Na weken van opdrachten, fotosessies is deze Maxima look a like (imitator) in november 2001 uitgeroepen tot de Maxima Look-Alike.

De spannende finale is uitgezonden op SBS deze heeft de gehele contest gevolgd. Ook was er de publicatie van de Telegraaf en de organisatie van het geheel, in het weekblad Prive.

Wat doet de Maxima look a like nu?

Na 2001 wordt zij bijna wekelijks gevraagd voor openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies etc. (zie referenties)

De look a like is zo identiek, dat zij zelfs is geweigerd bij de Staatsloterij Show! (artikel lezen)

Het verzoek om mee te doen aan een film als Prinses Maxima, werd door haar geestdriftig ontvangen, maar ook weer snel afgewezen, daar deze rol niet in overeenstemming was van hetgeen zij wil vertolken.

De overeenkomsten met Maxima:

Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up afgestemd, het accent is aangeleerd, spontaniteit en uitstraling is wat Jolanda van nature bezit.

Een treffende look a like cq imitatie van Prinses Maxima.

Er zijn ook boekings mogelijkheden om deze Maxima look-a-like samen te boeken met de look-a-like van Kroonprins Willem Alexander.

Maxima look a like (imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maxima look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maxima look a like.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maxima look a like, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maxima look a like en de eventuele overige kosten om een optreden van Maxima look a like mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maxima look a like.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maxima look a like. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maxima look a like checken, een gratis optie plaatsen op Maxima look a like en de boeking(en) van Maxima look a like voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maxima look a like, BOEKINGSBUREAU Maxima look a like, BOEKINGSBURO Maxima look a like, ENTERTAINMENTBUREAU Maxima look a like, ENTERTAINMENTBURO Maxima look a like, ARTIESTENBUREAU Maxima look a like, BOEKINGSKANTOOR Maxima look a like, IMPRESARIAAT Maxima look a like, MUZIEKBURO Maxima look a like, MUZIEKBUREAU Maxima look a like, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maxima look a like, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maxima look a like, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maxima look a like.

 

Offerte Maxima look a like aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag