luv boeken

Eigenschappen Luv boeken

Prijs
v.a. 3.475
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Luv boeken?

Luv boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Luv.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Luv.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Luv ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Luv plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Luv

Een zorgvuldige selectie in de tweede helft van de 70er jaren resulteerde in de start van de meest succesvolle damesgroep aller tijden: LUV was geboren.

Mede dankzij het destijds spraakmakende TV programma Waldolala en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: De release van “The Greatest Lover” zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten…Een fenomeen was geboren.

Het ijzer smedend als het heet is volgde er in moordend tempo TV shows in heel Europa met direct de tweede nummer 1 hit in successie: “Trojan Horse” die eveneens naar de nummer 1- positie knalde,ondersteund door wederom één van de geweldige videoclips waar zelfs André van Duin zijn medewerking aan verleende.

Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven,gebeurde dan ook:Ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste export product van Nederland ná de tulp.

Zo beheerste LUV’ de internationale hitparades,verkochten miljoenen platen,en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines,welke overal klaar stonden om ze op te vangen.

Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen “Yes I Do” de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was i.v.m. televisie shows en interviews.

De wereld lag aan hun voeten,er werd samen opgetreden met wereldsterren als o.a. Tom Jones,James Last,Andy Gibb en Boney M.

Ook op Nederlandse bodem had LUV’ o.a. veel succes als surpriseact bij de Toppers.

Het kon blijkbaar niet op,want deze triomftocht voor 3X 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curacao DÈ surpriseact te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste openlucht discotheek.

Vanzelfsprekend zijn de wanden van de dames thuis behangen met gouden en platina platen dankzij de verkoop van miljoenen verkochte exemplaren..!

Alsof er geen ingelaste pauzes hebben plaatsgevonden is LUV’ momenteel weer volop actief,getuige de recente optredens tijdens de afgelopen Gaypride,het Arnhemse Gelredome,de Harbour Club in Amsterdam en Club 54 in het Sportpaleis te Antwerpen, samen met o.a. Earth,Wind& Fire.

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek,gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals o.a. Waldolala, The Greatest Lover, My Number One, Yes I Do, Trojan Horse, Casanova,etc.

Luv boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Luv.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Luv, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Luv en de eventuele overige kosten om een optreden van Luv mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Luv.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Luv. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Luv checken, een gratis optie plaatsen op Luv en de boeking(en) van Luv voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Luv aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag