Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Kaat Exterbille boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Kaat Exterbille boeken?

Kaat Exterbille boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaat Exterbille.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kaat Exterbille.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kaat Exterbille ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kaat Exterbille plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kaat Exterbille

Wat kunnen we van de toekomst leren voor het heden

Kaat Exterbille is Managing Director van Kate Thomas Kleyn en expert in ‘Future Management’. Ze helpt uw organisatie te innoveren op alle bedrijfsprocessen.

Kaat Exterbille is consultant voor diverse privé-, overheidsorganisaties en persoonlijk sparringpartner van CEO’s. Zij helpt deze om op systematische wijze toekomstscenario’s te ontwikkelen en te analyseren, om kansen voor de toekomst te nemen, om zich voor te bereiden op mogelijke crisissituaties en om toekomstdenken in het managementproces en de organisatiecultuur te implementeren.

Vaak wordt ze ook ingeschakeld bij crisis of MA trajecten of hoe lange termijndenken soms nuttig kan zijn in verwarrende situaties.

De voorbije jaren werkte ze veelal in de bancaire sector ( oa BNP Paribas acquisitie Fortis) maar ook voor Heineken, Lucent Technologies, Brouwerij Brand, Electriciteitsbedrijven, Nationale Spoorwegen, consortium van 400 Musea, Federale Overheid Ministerie, Dexia bank etc. Of voor diverse middel en kleinbedrijven zoals KPMG, Stork Air, reclamebureaus etc..

Kaat Exterbille studeerde communicatiemanagement en ondernemerschap in België en Nederland, gevolgd door een master in ‘Future Management’ in Parijs en cursussen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk rond sociale innovatie.

Kaat schreef over toekomstdenken, HR, veranderingsmanagement en crisiscommunicatie in:

– Réenchanter le future par la prospective RH

– Working, managing and leading in turbulent times “After Atlantis”

De presentaties van Kaat Exterbille geven een breed, visionair beeld op de meest belangrijke ontwikkelingen voor de mensheid in de komende jaren en de noodzakelijke actie in het heden. Wat er bijzonder is aan deze voordrachten, is de combinatie van lange termijn visies en pragmatisme.

“ Het komt er niet op aan om de toekomst te voorspellen maar wel om u voor te bereiden op calamiteiten of disruptieve omstandigheden” weet Kaat ons te vertellen.

De presentaties beantwoorden de volgende vragen:

• Wat `weten’ futuristen over de toekomst wat betreft maatschappij, economie, technologie, natuur en politiek?

• Wat kunnen we van de toekomst leren voor het heden?

• De toekomst van het bedrijfsleven?

• Samen met uw medewerkers nadenken over de toekomst, een visie formuleren en een actieplan opstellen dat gedragen wordt door gans de organisatie.

• Do’s and don’ts als CEO, de leiderschapstijl van de toekomst

Kaat Exterbille boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kaat Exterbille.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kaat Exterbille, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kaat Exterbille en de eventuele overige kosten om een optreden van Kaat Exterbille mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kaat Exterbille.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kaat Exterbille. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kaat Exterbille checken, een gratis optie plaatsen op Kaat Exterbille en de boeking(en) van Kaat Exterbille voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kaat Exterbille, BOEKINGSBUREAU Kaat Exterbille, BOEKINGSBURO Kaat Exterbille, ENTERTAINMENTBUREAU Kaat Exterbille, ENTERTAINMENTBURO Kaat Exterbille, ARTIESTENBUREAU Kaat Exterbille, BOEKINGSKANTOOR Kaat Exterbille, IMPRESARIAAT Kaat Exterbille, MUZIEKBURO Kaat Exterbille, MUZIEKBUREAU Kaat Exterbille, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kaat Exterbille, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kaat Exterbille, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kaat Exterbille.

 

Offerte Kaat Exterbille aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag