Jeroen Kijk in de Vegte

Eigenschappen Jeroen Kijk in de Vegte boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jeroen Kijk in de Vegte boeken?

Jeroen Kijk in de Vegte boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Kijk in de Vegte.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen Kijk in de Vegte.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Kijk in de Vegte ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Kijk in de Vegte plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen leerde radio maken bij Club Veronica, een interne opleiding van de radiozender. Robert Jensen vraagt hem uiteindelijk voor ‘Jensen in de Middag’ als sidekick. Bij de televisieafdeling van Veronica is hij ‘de stem’, net als voor ‘Eigen Huis & Tuin’. In 1999 gaat hij samen met Ruud de Wild voor BNN aan de slag. Op de dag dat Pim Fortuyn wordt doodgeschoten, is hij samen met Ruud en Filemon Wesselink ooggetuige. Op TV doet hij onder andere ‘Het Beste Idee van Nederland’ en ‘Ik ga op reis en ik neem mee. . .’ met Albert Verlinde. Ook zit hij bij Rob Stenders in het panel van ‘Stenders Late Vermaak’, tegenover Guus Meeuwis. Voor ‘Idols’ deed hij ook de voiceover en hij zat in de jury van het EO-programma ‘Korenslag’. Jeroen heeft een talent voor ‘het doen van stemmetjes’. Zijn imitatie van Noraly Beyer achtervolgt de nieuwslezeres nog steeds.

Jeroen Kijk in de Vegte boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jeroen Kijk in de Vegte.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jeroen Kijk in de Vegte, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jeroen Kijk in de Vegte en de eventuele overige kosten om een optreden van Jeroen Kijk in de Vegte mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen Kijk in de Vegte.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jeroen Kijk in de Vegte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jeroen Kijk in de Vegte checken, een gratis optie plaatsen op Jeroen Kijk in de Vegte en de boeking(en) van Jeroen Kijk in de Vegte voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jeroen Kijk in de Vegte, BOEKINGSBUREAU Jeroen Kijk in de Vegte, BOEKINGSBURO Jeroen Kijk in de Vegte, ENTERTAINMENTBUREAU Jeroen Kijk in de Vegte, ENTERTAINMENTBURO Jeroen Kijk in de Vegte, ARTIESTENBUREAU Jeroen Kijk in de Vegte, BOEKINGSKANTOOR Jeroen Kijk in de Vegte, IMPRESARIAAT Jeroen Kijk in de Vegte, MUZIEKBURO Jeroen Kijk in de Vegte, MUZIEKBUREAU Jeroen Kijk in de Vegte, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jeroen Kijk in de Vegte, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jeroen Kijk in de Vegte, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jeroen Kijk in de Vegte.

 

Offerte Jeroen Kijk in de Vegte aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag