Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Jaap van Daalen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jaap van Daalen boeken?

Jaap van Daalen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jaap van Daalen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jaap van Daalen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jaap van Daalen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jaap van Daalen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jaap van Daalen

Je leven “leiden” in plaats van “lijden”

Jaap van Daalen heeft zich ten doel gesteld om als inspirerend voorbeeld te laten zien hoe je het leven kan ‘LEIDEN’ in plaats van lijden. Nadat hij in 1994 de keuze maakte voor het ondernemerschap heeft hij de ROI groep, samen met zijn compagnon van Haaften, opgebouwd tot een gerespecteerd adviesbureau op het gebied van Facility Management, Inkoop en Outsourcing. De ROI groep werkt voor vele TOP 500 ondernemingen en andere organisaties. Jaap van Daalen houdt zich binnen de ROI groep met name bezig met strategie, innovatie, sales en marketing en is daarnaast actief betrokken bij grote projecten, waarbij hij met name als sparringpartner voor zijn opdrachtgevers en consultants fungeert. Daarnaast is Van Daalen actief betrokken bij enkele andere ondernemingen als aandeelhouder, coach en sparringpartner voor directies en Board.

Zijn achtergrond (Hoge Hotelschool) en zijn aangeboren gevoel voor dienstverlening en pragmatisme leiden tot een manier van handelen waarbij de klant centraal en het resultaat voorop staat. Tot aan 2000 laat de ROI groep een gestage groei zien, maar in 2001 gaat het fout. Meegesleept door de Internethype worden grootse groeiplannen bedacht. Bijna wordt dit de ROI groep fataal. Tijd voor het eigen medicijn; ‘roeien door snoeien!

Met 40% minder mensen wordt in 2002 20% meer omzet gemaakt. De winst is dan hoger dan ooit. Anno 2004 is de ROI groep een hypermoderne e-organisatie. Door de introductie van een virtueel kantoor eind 2003 daalden de kosten met ruim 10%, maar belangrijker; de productiviteit steeg met meer dan 20%. Een echte win-win-win oplossing, mede mogelijk door een verandering van managementstijl.

De jaren van hard werken, een ongezonde leefstijl en de stress van 2001 en 2002 vragen echter zijn tol. Van Daalen zit eind 2002 op de rand van een burn-out. Hij had onvoldoende energie, overgewicht, zijn natuurlijke optimisme verdwenen en zijn weerstand is ernstig verzwakt. Hij ziet aankomen dat hij, als hij zo doorgaat, in grote problemen komt. En dat op alle gebieden van het leven die voor hem belangrijk zijn. Zowel fysiek, mentaal, zakelijk als privé.

Hij voorziet dat zijn huidige levenswijze uiteindelijk letterlijk het einde betekenen en besluit zijn leven drastisch te veranderen. Hij wil een bijzonder leven ‘LEIDEN’ in plaats van het ‘LIJDEN’ van een middelmatig leven. Deze beslissing heeft enorme gevolgen. In de eerste plaats besluit hij dat hij de energie nodig heeft die hij als kind van nature had. Hij verdiept zich in voeding en besluit zijn levenswijze drastisch aan te passen en ook privé het motto ‘Groeien door snoeien’ toe te passen.

Door anders te eten en te drinken en veel te gaan sporten valt hij in 3 maanden ruim 25 kilo af. Na 4 maanden loopt hij de Marathon van New York succesvol uit. Fysiek is hij nu sterker en gezonder dan hij ooit is geweest. Zijn energie kent (bijna) geen grenzen. In plaats van moe wakker te worden na 8 tot 9 uur slaap heeft hij nu nog 6 tot 7 uur nodig en bruist dan van de energie. Daarnaast heeft hij zich verdiept in diverse techniek en methodes om mentale groei te realiseren. Zo is hij niet alleen in staat om zichzelf maar ook anderen verder te helpen.

Als Life Management Coach helpt Jaap van Daalen mensen bij het realiseren van hun volledige potentieel, zowel op mentaal, fysiek, zakelijk, relationeel als financieel vlak. Dit is zijn grote passie. Zo coacht hij niet alleen top executives en management, maar ook mensen met privé vraagstukken op bijvoorbeeld mentaal, relationeel of financieel vlak. Van Daalen laat zich inspireren door onder andere: Covey, Robbins, Branson, Young, Gates, Welch en Khalsa.

Alle veranderingen hebben een enorme invloed op de kwaliteit van zijn leven en dat van de mensen om hem heen. Hij heeft zijn leven in minder dan 1 jaar volledig veranderd en laat zien wat menselijkerwijs mogelijk is. Zelf geeft hij aan het geheim van het leven te hebben ontdekt… en hij deelt dat graag met u!

Jaap van Daalen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jaap van Daalen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jaap van Daalen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jaap van Daalen en de eventuele overige kosten om een optreden van Jaap van Daalen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jaap van Daalen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jaap van Daalen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jaap van Daalen checken, een gratis optie plaatsen op Jaap van Daalen en de boeking(en) van Jaap van Daalen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jaap van Daalen, BOEKINGSBUREAU Jaap van Daalen, BOEKINGSBURO Jaap van Daalen, ENTERTAINMENTBUREAU Jaap van Daalen, ENTERTAINMENTBURO Jaap van Daalen, ARTIESTENBUREAU Jaap van Daalen, BOEKINGSKANTOOR Jaap van Daalen, IMPRESARIAAT Jaap van Daalen, MUZIEKBURO Jaap van Daalen, MUZIEKBUREAU Jaap van Daalen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jaap van Daalen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jaap van Daalen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jaap van Daalen.

 

Offerte Jaap van Daalen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag