Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Huub van Mackelenbergh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Huub van Mackelenbergh boeken?

Huub van Mackelenbergh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Huub van Mackelenbergh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Huub van Mackelenbergh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Huub van Mackelenbergh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Huub van Mackelenbergh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Huub van Mackelenbergh

Ontwikkelen vanuit je eigen kracht en kwaliteiten
“Een van de grootste angsten van de mens is te zeggen wat ze denken, voelen en vinden. Terwijl deze informatie enorm kan bijdragen aan belangrijke processen en persoonlijke profilering. Mensen moeten in gaan zien wat ze waard zijn en kunnen betekenen voor hun omgeving. Hoe gaaf is het om optimaal te presteren. Op je werk, op het sportveld en privé. Het is mijn missie mensen zich in de juiste richting te laten bewegen. Ontwikkelen vanuit je eigen kracht en kwaliteiten”. Style en karakter De werkwijze van Huub van Mackelenbergh kenmerkt zich door de “down to earth” aanpak. Bijzonder praktische lezingen waarbij je direct de vertaalslag naar de praktijk kunt maken. Zakelijke inhoud vermengt hij met een gezonde dosis humor en lucht. Huub verstaat de kracht van relativeren. Waar veel mensen het leven zwaarder zien dan dat het is, maakt Huub het leven steeds weer eenvoudig. Hij combineert zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven met zijn ervaringen als mentaal / procesbegeleider in de sportwereld. Dit levert bijzondere inzichten op. Met zijn oprechte interesse in de mens roept hij vertrouwen op. Hij verstaat de kunst om met elke laag van de samenleving te communiceren. Verwacht van hem geen ingewikkelde theorieën of wetenschappelijke ballast. Hij vraagt zich openlijk af of het lezen van kennisboeken daadwerkelijk bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Misschien is Huub nog wel het beste te omschrijven als inspirator. Je hebt zin om aan de slag te gaan na zijn lezing. LoopbaanHuub studeerde Personeel Organisatie en werd Personeelsmanager bij Schouten Nelissen in Zaltbommel. Tijdens het functioneringsgesprek nam hij zeer impulsief ontslag omdat hij besefte dat de inhoud van het vak hem weinig energie en uitdaging gaf. Zonder baan en inkomen vervolgde hij zijn pad op zoek naar een baan die beter bij hem paste. Hij volgde een drie jarig traineeship bij Schouten Nelissen om vervolgens 7 jaar aan de slag te gaan als trainer adviseur. Zijn ideeën en ontwikkelingen maakte dat hij in 2006 zijn eigen trainingsbureau MackelBergh Training en Coaching startte. Positieve energie en het verwezenlijken van wensen en dromen zijn hierin zijn drijfveren. Zo was hij altijd al geïnteresseerd in de sportwereld en had de wens deel uit te gaan maken van deze wereld. Als  procesbegeleider en mentaal begeleider maakte hij zich onmisbaar bij verschillende topsportorganisaties. Onder andere bij Rabobank Cycling team, Hockeyclub Den Bosch en FC Den Bosch. Zijn corebusiness bestaat uit het verzorgen van trainingen, workshops en lezingen. De thema’s verschillen van algemene communicatie tot gesprekstechnieken. Van teamsessies tot presenteren met lef. Van powersessies tot intensieve trainingen.Naast de rol van trainer of spreker treedt hij vaak op als dagvoorzitter of moderator op congressen, seminars of kick off ’s van verandertrajecten. 

Huub van Mackelenbergh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Huub van Mackelenbergh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Huub van Mackelenbergh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Huub van Mackelenbergh en de eventuele overige kosten om een optreden van Huub van Mackelenbergh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Huub van Mackelenbergh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Huub van Mackelenbergh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Huub van Mackelenbergh checken, een gratis optie plaatsen op Huub van Mackelenbergh en de boeking(en) van Huub van Mackelenbergh voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Huub van Mackelenbergh, BOEKINGSBUREAU Huub van Mackelenbergh, BOEKINGSBURO Huub van Mackelenbergh, ENTERTAINMENTBUREAU Huub van Mackelenbergh, ENTERTAINMENTBURO Huub van Mackelenbergh, ARTIESTENBUREAU Huub van Mackelenbergh, BOEKINGSKANTOOR Huub van Mackelenbergh, IMPRESARIAAT Huub van Mackelenbergh, MUZIEKBURO Huub van Mackelenbergh, MUZIEKBUREAU Huub van Mackelenbergh, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Huub van Mackelenbergh, ARTIESTENBOEKINGSBURO Huub van Mackelenbergh, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Huub van Mackelenbergh.

 

Offerte Huub van Mackelenbergh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag