Gerard Joling Imitator

Eigenschappen Gerard Joling Imitator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Gerard Joling Imitator boeken?

Gerard Joling Imitator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Joling Imitator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Joling Imitator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Joling Imitator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Joling Imitator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerard Joling Imitator

Extra informatie Gerard Joling Imitator

Biografie Gerard Joling Imitator
Dé Look Sound Alike van de populairste zanger Gerard Joling , presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.

Hit na hit komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een weergaloze spetterende en herkenbare -over de top- Joling-show met veel glitter en glamour!

Niet van echt te onderscheiden!

Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn door deze Gerard Joling Imitator . Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Het Is Nog Niet Voorbij en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Zijn podiumpresentatie, en een kippenvel bezorgende gelijkenis van Gerard’s stemgeluid zorgen er voor dat professioneel imitator en entertainer; Roy van Breemen kruipt in de huid van Gerard Joling, veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!

Openingen en presentaties behoren ook tot de mogelijkheden!
Gerard Joling Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gerard Joling Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Joling Imitator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Joling Imitator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Joling Imitator en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Joling Imitator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Joling Imitator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Joling Imitator. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Joling Imitator checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Joling Imitator en de boeking(en) van Gerard Joling Imitator voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Joling Imitator, BOEKINGSBUREAU Gerard Joling Imitator, BOEKINGSBURO Gerard Joling Imitator, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Joling Imitator, ENTERTAINMENTBURO Gerard Joling Imitator, ARTIESTENBUREAU Gerard Joling Imitator, BOEKINGSKANTOOR Gerard Joling Imitator, IMPRESARIAAT Gerard Joling Imitator, MUZIEKBURO Gerard Joling Imitator, MUZIEKBUREAU Gerard Joling Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Joling Imitator, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Joling Imitator, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Joling Imitator.

 

Offerte Gerard Joling Imitator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag