Egbert-Jan Weeber

Eigenschappen Egbert-Jan Weeber boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Egbert-Jan Weeber boeken?

Egbert-Jan Weeber boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Egbert-Jan Weeber.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Egbert-Jan Weeber.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Egbert-Jan Weeber ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Egbert-Jan Weeber plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Egbert-Jan Weeber

House/Trance/Club/Zeer diverse stylen, zo draait DJ Egbert-Jan Weeber. Na de middelbare school en de vooropleiding theater kreeg Eggie op zijn achttiende meteen een hoofdrol in de Telefilm: Uitgesloten. Voor de rol kreeg hij een Gouden Kalf nominatie voor beste acteur. Hij verhuisde van Haren (Groningen) naar een kraakpand in Amsterdam. Finals was voor Egbert-Jan de gelegenheid om in contact te komen met de Amsterdamse DJ-scene. Want naast acteren is muziek maken en platen draaien zijn tweede grote passie. Toen Finals 1, 2 en 3 af waren kwamen er diverse gastrollen in Nederlandse Televisie series (Baantjer, Russen, Wet En Waan en Doenja & Desie). Vervolgens speelde hij in de speelfilms Necrocam, Achttien en Oesters van Nam Kee. En als toetje in Van God Los. Dit allemaal in nog geen twee jaar tijd. 2003 staat vooral in het teken van Toneelgroep Amsterdam, waar Egbert-Jan een rol speelt in Drie Zusters van Anton Tsjechov.

Egbert-Jan Weeber boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Egbert-Jan Weeber.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Egbert-Jan Weeber, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Egbert-Jan Weeber en de eventuele overige kosten om een optreden van Egbert-Jan Weeber mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Egbert-Jan Weeber.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Egbert-Jan Weeber. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Egbert-Jan Weeber checken, een gratis optie plaatsen op Egbert-Jan Weeber en de boeking(en) van Egbert-Jan Weeber voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Egbert-Jan Weeber, BOEKINGSBUREAU Egbert-Jan Weeber, BOEKINGSBURO Egbert-Jan Weeber, ENTERTAINMENTBUREAU Egbert-Jan Weeber, ENTERTAINMENTBURO Egbert-Jan Weeber, ARTIESTENBUREAU Egbert-Jan Weeber, BOEKINGSKANTOOR Egbert-Jan Weeber, IMPRESARIAAT Egbert-Jan Weeber, MUZIEKBURO Egbert-Jan Weeber, MUZIEKBUREAU Egbert-Jan Weeber, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Egbert-Jan Weeber, ARTIESTENBOEKINGSBURO Egbert-Jan Weeber, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Egbert-Jan Weeber.

 

Offerte Egbert-Jan Weeber aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag