Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Willemijn Verloop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Willemijn Verloop boeken?

drs. Willemijn Verloop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Willemijn Verloop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Willemijn Verloop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Willemijn Verloop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Willemijn Verloop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Willemijn Verloop

Oprichtster van een van de meest innovatieve en succesvolle hulporganisaties van Nederland: War Child

‘Om het verschil te kunnen maken, dienen grote systemen veranderd te worden.’

Inspiratie, passie en veel energie, dat zijn de woorden die het beste passen bij Willemijn Verloop. Zij is een vredesactiviste, pioneer, sociaal onderneemster en bestuurder in de publiek private sector. Willemijn Verloop gelooft in de kracht van de individu om de toekomst te veranderen, zij wil wereldwijd zoveel mogelijk ‘changemakers’ stimuleren en ondersteunen om een eerlijke en leefbaardere wereld te creëren.

Willemijn Verloop studeerde geschiedenis en internationale betrekkingen in Leiden en Amsterdam. Na haar studie werkte zij kort bij de Verenigde Naties en de Raad van Europa en was zij werkzaam bij ‘The European Action Council for Peace in the Balkans’. In 1995 richtte zij op 24 jarige leeftijd War Child Nederland op als reactie op de oorlog in voormalig Joegoslavië; zij was gedurende 15 jaar het charismatische boegbeeld van de organisatie. Een oorlogskind ondersteunen zodat deze zijn eigen toekomst kan veranderen, dat is de missie van War Child.

War Child is onder haar leiding uitgegroeid tot een toonaangevende internationale hulporganisatie met 60 medewerkers in Nederland en ruim 800 medewerkers in 13 conflictgebieden, de projecten bereiken nu jaarlijks bijna 1 miljoen kinderen. De organisatie heeft zich mede door haar inzet jarenlang onderscheiden door innovatieve fondsenwerving en samenwerking met het bedrijfsleven en de entertainment industrie om de projecten voor jongeren in oorlogsgebieden te financieren. 

Naast haar expertise als sociaal onderneemster op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en MVO, is zij een professional op het gebied van marketing en het bouwen van innovatieve merken. Gepassioneerd vertelt Willemijn over activisme, leiderschap, innovatie, creativiteit en het toevoegen van maatschappelijke waarden. Zij is een ervaren spreker die in staat is haar publiek te betrekken en te inspireren over diverse onderwerpen.

Willemijn is inmiddels actief als bestuurder en adviseur bij talloze organisaties op het gebied van internationale solidariteit, mensenrechten, vredesopbouw, cultuur en ontwikkelingssamenwerking. Ze is Officier in de Orde van Oranje Nassau en nam als oprichter van War Child de zeer prestigieuze Roosevelt Four Freedoms Award in ontvangst. De award werd eerder uitgereikt aan Nelson Mandela, Lakhdar Brahmini en Max van der Stoel.

 

drs. Willemijn Verloop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Willemijn Verloop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Willemijn Verloop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Willemijn Verloop en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Willemijn Verloop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Willemijn Verloop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Willemijn Verloop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Willemijn Verloop checken, een gratis optie plaatsen op drs. Willemijn Verloop en de boeking(en) van drs. Willemijn Verloop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Willemijn Verloop, BOEKINGSBUREAU drs. Willemijn Verloop, BOEKINGSBURO drs. Willemijn Verloop, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Willemijn Verloop, ENTERTAINMENTBURO drs. Willemijn Verloop, ARTIESTENBUREAU drs. Willemijn Verloop, BOEKINGSKANTOOR drs. Willemijn Verloop, IMPRESARIAAT drs. Willemijn Verloop, MUZIEKBURO drs. Willemijn Verloop, MUZIEKBUREAU drs. Willemijn Verloop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Willemijn Verloop, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Willemijn Verloop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Willemijn Verloop.

 

Offerte drs. Willemijn Verloop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag