Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Sofie van den Enk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Sofie van den Enk boeken?

drs. Sofie van den Enk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Sofie van den Enk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Sofie van den Enk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Sofie van den Enk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Sofie van den Enk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Sofie van den Enk

Een echte allesdoener!

Spontaniteit, humor en intelligentie zijn kernwoorden die passen bij Sofie van den Enk. Ze presenteert diverse televisieprogramma’s voor verschillende omroepen (KRO, RTV Utrecht, VARA) en werd voor haar werk onlangs beloond met de Philip Bloemendal Award voor aanstormend media talent. Niet alleen voor de camera, maar ook op de bühne voelt ze zich thuis. In 2001 won ze het Cameretten festival in Rotterdam als onderdeel van het cabaretduo Anne Jan en Sofie. Ook internationaal heeft ze zich ontwikkeld. Met werk en studie ervaring in de Verenigde Staten (New York) en Frankrijk (Parijs, Lyon) en een universitaire opleiding Spaans en American Studies (Rijksuniversiteit Groningen), weet ze zich in verschillende talen uitstekend uit te drukken. De jury van de Philip Bloemendalprijs, bestaande uit onder andere Henny Stoel, Lucella Carasso, Henk van Gelder en Frits Spits zei over Sofie: “Alert, ad rem, geestig en naturel, met een aangenaam soort ironie en een vaak sprankelende presentatie in geïmproviseerde, en toch voortreffelijk geformuleerde zinnen.”

drs. Sofie van den Enk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Sofie van den Enk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Sofie van den Enk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Sofie van den Enk en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Sofie van den Enk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Sofie van den Enk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Sofie van den Enk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Sofie van den Enk checken, een gratis optie plaatsen op drs. Sofie van den Enk en de boeking(en) van drs. Sofie van den Enk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Sofie van den Enk, BOEKINGSBUREAU drs. Sofie van den Enk, BOEKINGSBURO drs. Sofie van den Enk, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Sofie van den Enk, ENTERTAINMENTBURO drs. Sofie van den Enk, ARTIESTENBUREAU drs. Sofie van den Enk, BOEKINGSKANTOOR drs. Sofie van den Enk, IMPRESARIAAT drs. Sofie van den Enk, MUZIEKBURO drs. Sofie van den Enk, MUZIEKBUREAU drs. Sofie van den Enk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Sofie van den Enk, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Sofie van den Enk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Sofie van den Enk.

 

Offerte drs. Sofie van den Enk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag