Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ruben Joos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ruben Joos boeken?

drs. Ruben Joos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ruben Joos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ruben Joos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ruben Joos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ruben Joos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ruben Joos

Allround psycholoog, ondernemer en spraakmakend status quo criticus
Ruben Joos is een generalistisch ingestelde psycholoog en profileert zich als een doorleefde eigentijdse criticus van de maatschappelijke controlefunctie van de psychiatrie. Met zijn achtergrond in psychologie en filosofie werkt hij als schrijver aan innoverende ideeën op het grensvlak van politiek, filosofie en spiritualiteit. Door zijn brede wetenschappelijke en maatschappelijke interesse is Ruben na omzwervingen langs uiteenlopende studies als rechten, biologie en geneeskunde, afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft hij universitaire interdisciplinaire programma’s gefinaliseerd met politiek-economische en filosofische inhoud. In zijn professionele leven als psycholoog is hij, na het hebben opgedaan van extensieve klinische ervaring in Kaapstad, jaren werkzaam geweest in de specialistische ambulante verslavingszorg waar hij zich middels studie ook heeft ontwikkeld als Mindfulness therapeut. In zijn lezingen toont Ruben zich een veelzijdig spreker. Hardnekkige sociaaleconomische ontwikkelingen op het gebied van in het bijzonder het hedendaagse culturele en politieke klimaat en de “farmacratie” van de psychiatrie worden informatief, interactief en met passie over de bühne gebracht.

drs. Ruben Joos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ruben Joos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ruben Joos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ruben Joos en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ruben Joos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ruben Joos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ruben Joos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ruben Joos checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ruben Joos en de boeking(en) van drs. Ruben Joos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ruben Joos, BOEKINGSBUREAU drs. Ruben Joos, BOEKINGSBURO drs. Ruben Joos, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ruben Joos, ENTERTAINMENTBURO drs. Ruben Joos, ARTIESTENBUREAU drs. Ruben Joos, BOEKINGSKANTOOR drs. Ruben Joos, IMPRESARIAAT drs. Ruben Joos, MUZIEKBURO drs. Ruben Joos, MUZIEKBUREAU drs. Ruben Joos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ruben Joos, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ruben Joos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ruben Joos.

 

Offerte drs. Ruben Joos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag