Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Jan Lepeltak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Jan Lepeltak boeken?

drs. Jan Lepeltak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Jan Lepeltak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Jan Lepeltak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Jan Lepeltak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Jan Lepeltak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Jan Lepeltak

Voormalig lector ICT en veranderende didactiek, onafhankelijk adviseur, vakjournalist en publicist
Jan Lepeltak is specialist op het gebied van ICT en onderwijs. Hij was werkzaam bij de Stichting voor Leerplanontwikkeling (SLO) en lector bij de lerarenopleiding van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Hij geeft lezingen en adviseert scholen. Hij schrijft columns en artikelen, boekbijdragen en publiceerde o.a. in vaktijdschriften en landelijke dagbladen. Zijn expertise betreft didactiek en ICT, de geschiedenis van ICT en onderwijs, afstandsonderwijs, coding, ICT en kleine scholen, content-ontwikkeling en onderwijsinnovatie.Na zijn studie Nederlands en doctoraal algemene taalwetenschap (specialisme computational linguistics) gaf Jan een aantal jaren les. Hij ontwikkelde bij de SLO-projectgroep informatica het eerste educatieve Nederlandse on-line systeem en behoort tot de vroegste internetgebruikers in Nederland. Jan nam deel aan diverse projecten in Europa, Rusland en Indonesië. Hij begon na zijn NHL-lectoraat zijn eigen adviesbureau LearningFocus. Hij vertegenwoordigt het Nederlands Genootschap voor Informatica (NGI) bij het Europese Special Interest Network Computing in Schools. Jan gaat in zijn lezing o.a. in op vragen als: Hoe innoveer je onderwijs succesvol? Waarom programmeren/coding op school? Wat is de rol van de school, de docent, de leerlingen en de ouders? Wat zijn de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT en onderwijs?

drs. Jan Lepeltak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Jan Lepeltak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Jan Lepeltak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Jan Lepeltak en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Jan Lepeltak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Jan Lepeltak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Jan Lepeltak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Jan Lepeltak checken, een gratis optie plaatsen op drs. Jan Lepeltak en de boeking(en) van drs. Jan Lepeltak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Jan Lepeltak, BOEKINGSBUREAU drs. Jan Lepeltak, BOEKINGSBURO drs. Jan Lepeltak, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Jan Lepeltak, ENTERTAINMENTBURO drs. Jan Lepeltak, ARTIESTENBUREAU drs. Jan Lepeltak, BOEKINGSKANTOOR drs. Jan Lepeltak, IMPRESARIAAT drs. Jan Lepeltak, MUZIEKBURO drs. Jan Lepeltak, MUZIEKBUREAU drs. Jan Lepeltak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Jan Lepeltak, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Jan Lepeltak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Jan Lepeltak.

 

Offerte drs. Jan Lepeltak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag