Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. mr. Heleen Mees boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. mr. Heleen Mees boeken?

dr. mr. Heleen Mees boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. mr. Heleen Mees.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. mr. Heleen Mees.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. mr. Heleen Mees ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. mr. Heleen Mees plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. mr. Heleen Mees

Econoom, jurist en publicist
Heleen Mees was Adjunct Associate Professor aan de New York University’s Wagner Graduate School of Public Policy en daarvoor universitair docent. Mees is columnist voor de Volkskrant en ze schrijft opiniestukken voor internationale publicaties, waaronder Foreign Policy, The Financial Times, en Project Syndicate. Haar werkervaring in Europa, de Verenigde Staten en China, geeft Mees een unieke kijk op de wereldpolitiek. Haar expertisegebieden zijn onder andere China, de mondiale economie, Wall Street, immigratie en integratie, vrouwen en ambitie, en de Verenigde Staten. Ze is veelgevraagde gast in talkshows en nieuwsprogramma’s en is de auteur van vier boeken.In haar nieuwste boek, The Chinese Birdcage – How China’s Rise Almost Topled The West (2016), onderzoekt Mees de invloed van China op de westerse economieën door te focussen op het verband tussen arbeidsaanbod, bedrijfswinsten en de rente. Ze betoogt dat in 2010 de klok voor de wereldeconomie en de politieke situatie bijna honderd jaar waren teruggezet.In Tussen Hebzucht en Verlangen – De wereld tussen Wall Street en Main Street (2009), bespreekt Mees de verschillende modellen voor de integratie in Europa en de Verenigde Staten. Terwijl de wereldwijde financiële crisis van 2008 heeft aangetoond dat hebzucht een destructieve invloed op de economie heeft gehad, de wens om een beter leven op te bouwen is nog steeds de belangrijkste bron van sociale vooruitgang. In 2006 richtte Mees Women on Top, een organisatie die voor meer vrouwen in topfuncties pleit. Als een tegenstander van het glazen plafond en het old boys network , heeft Mees campagne gevoerd voor 30 percent vertegenwoordiging van vrouwen in alle raden van bestuur.Mees studeerde zowel in de economie en recht en behaalde een Ph.D, in econonie. Ze spreekt vloeiend Nederlands en Engels en spreekt Chinees, Frans en Italiaans. Ze woont en werkt in Brooklyn, New York.

dr. mr. Heleen Mees boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. mr. Heleen Mees.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. mr. Heleen Mees, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. mr. Heleen Mees en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. mr. Heleen Mees mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. mr. Heleen Mees.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. mr. Heleen Mees. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. mr. Heleen Mees checken, een gratis optie plaatsen op dr. mr. Heleen Mees en de boeking(en) van dr. mr. Heleen Mees voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. mr. Heleen Mees, BOEKINGSBUREAU dr. mr. Heleen Mees, BOEKINGSBURO dr. mr. Heleen Mees, ENTERTAINMENTBUREAU dr. mr. Heleen Mees, ENTERTAINMENTBURO dr. mr. Heleen Mees, ARTIESTENBUREAU dr. mr. Heleen Mees, BOEKINGSKANTOOR dr. mr. Heleen Mees, IMPRESARIAAT dr. mr. Heleen Mees, MUZIEKBURO dr. mr. Heleen Mees, MUZIEKBUREAU dr. mr. Heleen Mees, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. mr. Heleen Mees, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. mr. Heleen Mees, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. mr. Heleen Mees.

 

Offerte dr. mr. Heleen Mees aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag