Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Rolf Hut boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Rolf Hut boeken?

dr. ir. Rolf Hut boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Rolf Hut.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Rolf Hut.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Rolf Hut ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Rolf Hut plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Rolf Hut

Techniek | Digitale Data | Innovatie | Creativiteit
Rolf Hut is wetenschapper aan de TU Delft en lost zijn problemen met een ‘MacGyver-instelling’ op. Hij maakt meetapparatuur van consumenten elektronica. Hij zoekt nieuwe inzichten in bestaande openbare databronnen en motiveert studenten om te leren door te ontdekken, te bouwen en te doen. Daarnaast is hij duizendpoot en heeft hij een brok energie die hij gebruikt om evenementen op te zetten. Hut is publiek spreker over techniek en wetenschap en schrijft een maandelijkse column in de Volkskrant over techniek voor in huis. Elke maandag schuift hij aan bij Nieuws en Co, NPO Radio 1. Daar praat hij over het nieuws vanuit zijn wereld gezien. Rolf is schrijver van het boek Rolfs Maakbare Wereld. Volgens Hut kun je de allerbeste techniek en mechaniek gewoon zelf maken van de spullen die je in huis hebt. Hij laat in zijn boek ziek hoe je het leven thuis makkelijker en vooral leuker kan maken. Waarom zou je geen systeem bouwen dat de planten automatisch water geeft? Je lamp vanaf internet bedienen, een alarmsysteem installeren met mentos en cola light, het doortrekken van je wc met regenwater, Hut draait er zijn hand niet voor om. Met huis-, tuin- en keukenspullen tapet hij techniek aan elkaar. Laat je uitdagen door Rolfs maakbare wereld en ontdek dat techniek overal is, voor iedereen. 

dr. ir. Rolf Hut boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Rolf Hut.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Rolf Hut, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Rolf Hut en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Rolf Hut mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Rolf Hut.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Rolf Hut. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Rolf Hut checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Rolf Hut en de boeking(en) van dr. ir. Rolf Hut voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Rolf Hut, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Rolf Hut, BOEKINGSBURO dr. ir. Rolf Hut, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Rolf Hut, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Rolf Hut, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Rolf Hut, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Rolf Hut, IMPRESARIAAT dr. ir. Rolf Hut, MUZIEKBURO dr. ir. Rolf Hut, MUZIEKBUREAU dr. ir. Rolf Hut, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Rolf Hut, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Rolf Hut, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Rolf Hut.

 

Offerte dr. ir. Rolf Hut aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag