Dennis Bax

Eigenschappen Dennis Bax boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Dennis Bax boeken?

Dennis Bax boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Bax.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis Bax.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis Bax ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Bax plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennis Bax

Extra informatie Dennis Bax

Biografie Dennis Bax
Dennis, een jongen die voor hij zijn entree maakte in de Gouden Kooi bezig was met het opzetten van een eigen kledinglijn, en daarnaast nog modellenwerk deed voor verschillende buro’s.

Na een jeugd waarin alles voornamelijk gericht was op het voetballen; hij speelde bij de grote profclubs als Ajax en Feyenoord, heeft zijn carrière toch een andere wending genomen. Na deelname aan het programma Popstar the Rivals, richt Dennis zich nu op een carrière in de muziek, als zanger en entertainer.

Dennis stapte de Gouden Kooi in met een geheel eigen visie en mening. Hij overleefde de ontslagronde toen er geroddeld werd, maar verliet uiteindelijk de Gouden Kooi toen vriendin Nadia hem niet meer de hand boven het hoofd hield.

Op 13 maart is zijn eerste eigen plaat uitgebracht, de titel “Laat Me Vrij Zijn” is speciaal geschreven voor Dennis door niemand minder dan Kees Tel.

Na optredens in een aantal Radio en TV programma’s is Dennis niet alleen bekend van zijn Gouden Kooi optreden maar ook als artiest.

Wij gaan zeker meer horen van Dennis Bax.

Dennis Bax boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dennis Bax boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis Bax.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis Bax, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis Bax en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis Bax mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis Bax.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis Bax. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis Bax checken, een gratis optie plaatsen op Dennis Bax en de boeking(en) van Dennis Bax voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis Bax, BOEKINGSBUREAU Dennis Bax, BOEKINGSBURO Dennis Bax, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis Bax, ENTERTAINMENTBURO Dennis Bax, ARTIESTENBUREAU Dennis Bax, BOEKINGSKANTOOR Dennis Bax, IMPRESARIAAT Dennis Bax, MUZIEKBURO Dennis Bax, MUZIEKBUREAU Dennis Bax, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis Bax, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis Bax, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis Bax.

 

Offerte Dennis Bax aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag