Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Britta Böhler boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Britta Böhler boeken?

Britta Böhler boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Britta Böhler.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Britta Böhler.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Britta Böhler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Britta Böhler plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Britta Böhler

You can save the world, one case at a time’

Britta Böhler werd 1960 geboren in Duitsland. Zij studeerde rechten en politieke wetenschappen aan de universiteit van Freiburg waar zij ook promoveerde. Na haar studie werkte zij als advocaat in Frankfurt.

In 1995 verhuisde zij definitief naar Nederland. Het mede door haar opgerichte advocatenkantoor, Böhler Advocaten (www.böhler.eu), staat bekend om zijn spraakmakende, vaak politiek getinte zaken. Böhler kwam de afgelopen jaren veelvuldig met haar zaken in het nieuws. Zij was de raadsvrouw van onder andere Abdullah Öcalan, Volkert van der G., de Hofstadgroep en Ayaan Hirsi Ali. Darnaast was Böhler van 2007 –2010 lid van de Eerste Kamer voor GroenLinks.

Böhler heeft een groot aantal bestuurlijke functies vervuld. Zo was zij bijvoorbeeld drie jaar lang voorzitter van Greenpeace Nederland. Tevens is Böhler sinds 2010 als adviseur verbonden aan het Nexus Instituut (www.nexus-instituut.nl).

In 2003 won Böhler de Dekenprijs voor de beste Amsterdamse advocaat en in 2005 kreeg ze de Clara Meijer-Wichmann penning. Deze penning wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon die een bijzondere erkenning verdient voor zijn of haar inzet voor de verdediging van de rechten van de mens, met name in Nederland.

Sinds 1 janauri 2012 is Böhler hoogleraar Advocatuur aan de universiteit van Amsterdam.

Böhler publiceert vaak over actuele politieke en maatschappelijke onderwerpen en zij heeft twee boeken geschreven. In 2000 verscheen ‘De zwerftocht van een leider – Achter de schermen van de zaak Öcalan’, en in 2004 schreef Böhler een boek getiteld ‘Crisis in de rechtsstaat’.

 

Britta Böhler boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Britta Böhler.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Britta Böhler, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Britta Böhler en de eventuele overige kosten om een optreden van Britta Böhler mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Britta Böhler.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Britta Böhler. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Britta Böhler checken, een gratis optie plaatsen op Britta Böhler en de boeking(en) van Britta Böhler voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Britta Böhler, BOEKINGSBUREAU Britta Böhler, BOEKINGSBURO Britta Böhler, ENTERTAINMENTBUREAU Britta Böhler, ENTERTAINMENTBURO Britta Böhler, ARTIESTENBUREAU Britta Böhler, BOEKINGSKANTOOR Britta Böhler, IMPRESARIAAT Britta Böhler, MUZIEKBURO Britta Böhler, MUZIEKBUREAU Britta Böhler, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Britta Böhler, ARTIESTENBOEKINGSBURO Britta Böhler, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Britta Böhler.

 

Offerte Britta Böhler aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag