Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bert Verdonck boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert Verdonck boeken?

Bert Verdonck boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert Verdonck.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert Verdonck.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert Verdonck ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert Verdonck plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bert Verdonck

LinkedIn expert, spreker en lifehacker.

Bert Verdonck is een inspirerende, enthousiasmerende en humoristische spreker en tevens creatieve lifehacker.

Bert is een levend en lichtend voorbeeld van waar netwerken over gaat. Hij leert mensen namelijk hoe ze meer op hun gemak kunnen zijn bij het netwerken en hoe ze (meer) resultaten uit het netwerken kunnen halen, of het nu online (op LinkedIn en andere zakelijke netwerken) is of offline (recepties, bijeenkomsten, conferenties, beurzen en andere netwerk evenementen).

Bert is ook de stichter van Genius Shortcuts, zijn persoonlijke aanpak van “lifehacking”. Heb je jezelf ooit al eens voorgesteld wat je met 2 uur extra per dag zou kunnen doen? Bert heeft al tienduizenden mensen geholpen om hun productiviteit op te schroeven en hen zo verschillende uren per dag uitgespaard.

Als lifehacker publiceerde Bert 3 boeken op 1 jaar tijd. Hij was coauteur van de boeken “Your Book in 100 Days”, “175 Lifehackingtips” en “The Wealth Garden”. Hij creëerde de Genius Shortcuts CD “How to Shorten Your Workday by 2 Hours?”  Verder werkt hij samen met Jan Vermeiren als partner bij Networking Coach en schreef hij als coauteur mee aan de tweede editie van “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken”.

Als professionele spreker is Bert ook lid van de Professional Speakers Association in Nederland (PSA Holland), in België (PSA Belgium) en internationaal van de Global Speakers Federation.

Klanten zijn zowel grote organisaties, zoals bijvoorbeeld Deloitte, IBM, Adecco, Rabobank, Cap Gemini, BDO en Swarovski als kleine bedrijven en freelancers. Daarnaast was Bert ook al een gastspreker op TEDxGhent, op het JCI wereldcongres en bij AmCham Hong Kong.

In België is Bert al een prominente LinkedIn expert, spreker en lifehacker. Internationaal groeit zijn reputatie snel. Hij heeft op het podium gestaan in Nederland, Frankrijk, Hong Kong, Indië, Indonesië, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

 

Bert Verdonck boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert Verdonck.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert Verdonck, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert Verdonck en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert Verdonck mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert Verdonck.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert Verdonck. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert Verdonck checken, een gratis optie plaatsen op Bert Verdonck en de boeking(en) van Bert Verdonck voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert Verdonck, BOEKINGSBUREAU Bert Verdonck, BOEKINGSBURO Bert Verdonck, ENTERTAINMENTBUREAU Bert Verdonck, ENTERTAINMENTBURO Bert Verdonck, ARTIESTENBUREAU Bert Verdonck, BOEKINGSKANTOOR Bert Verdonck, IMPRESARIAAT Bert Verdonck, MUZIEKBURO Bert Verdonck, MUZIEKBUREAU Bert Verdonck, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert Verdonck, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert Verdonck, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert Verdonck.

 

Offerte Bert Verdonck aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag