Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bernard Juffermans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bernard Juffermans boeken?

Bernard Juffermans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bernard Juffermans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bernard Juffermans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bernard Juffermans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bernard Juffermans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bernard Juffermans

Expert in succesvol veranderen

Bernard Juffermans is dé expert als het gaat om het managen van veranderingen. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in lijn-, interim- en programmamanagement. Bij alle veranderingen die hij uitvoert, neemt hij de mens en haar talenten als uitgangspunt. Hierover schreef hij de handleiding: “De verborgen kracht van inzicht”.

Momenteel is Bernard verantwoordelijk voor de migratie en de overgang naar de Single Euro Payment Area (SEPA) door de Nederlandse consumenten en bedrijven. Een nationaal programma met een grote impact, die complexer is dan de invoering van de euro. Deze nationale migratie moet op 1 februari 2014 afgerond zijn. 

Bernard is gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingen in de meest brede zin van het woord (denk hierbij aan splitsingen, fusies, reorganisaties en kostenreducties). Hij behandelt vragen als: ‘Hoe komt een verandering nu blijvend tot stand en hoe maak je de vertaalslag van wens naar werkelijkheid?’ De achterliggende vraag is dan steeds: ‘Wat beweegt een mens om daadwerkelijk te veranderen?’ ‘Wat prikkelt, motiveert en stimuleert hem of haar?’ Bernard creëert als manager voor zijn medewerkers ruimte om te ontwikkelen en weet de persoonlijke belangen van hen te gebruiken om mensen in beweging te krijgen en te houden, om zo de beoogde veranderingen succesvol tot stand te brengen.

Het ‘leven’ van bedrijven en van mensen bestaat voortdurend uit veranderingen en het nemen van beslissingen. Iedere keer opnieuw vraagt een individu zich af (vaak onbewust) ‘Wat betekent deze verandering of keuze voor mij?’ en, ‘Is dit een bedreiging of een kans?’. Het hieruit voortvloeiende gedrag bepaalt in hoge mate het slagen of falen van de verandering en alles wat er tussen zit. Het bewust maken van vaak onbewuste beweegredenen van getoond gedrag, geeft ruimte om een verandering succesvol tot stand te brengen en de gestelde doelen te bereiken, waarbij individu, team en/of bedrijfsbelang samenvallen.

 

Bernard Juffermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bernard Juffermans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bernard Juffermans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bernard Juffermans en de eventuele overige kosten om een optreden van Bernard Juffermans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bernard Juffermans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bernard Juffermans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bernard Juffermans checken, een gratis optie plaatsen op Bernard Juffermans en de boeking(en) van Bernard Juffermans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bernard Juffermans, BOEKINGSBUREAU Bernard Juffermans, BOEKINGSBURO Bernard Juffermans, ENTERTAINMENTBUREAU Bernard Juffermans, ENTERTAINMENTBURO Bernard Juffermans, ARTIESTENBUREAU Bernard Juffermans, BOEKINGSKANTOOR Bernard Juffermans, IMPRESARIAAT Bernard Juffermans, MUZIEKBURO Bernard Juffermans, MUZIEKBUREAU Bernard Juffermans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bernard Juffermans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bernard Juffermans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bernard Juffermans.

 

Offerte Bernard Juffermans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag