Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Alfred Gerits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Alfred Gerits boeken?

Alfred Gerits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alfred Gerits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alfred Gerits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alfred Gerits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alfred Gerits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alfred Gerits

“Anders kijken is zien, overzien en doorzien”

“Als we weten wat we weten, weten we nog niet wat we niet weten. In het niet weten ligt veel informatie en kennis besloten. Informatie en kennis die ertoe kan bijdragen dat we ons leven en onze meningen baseren op een meer volledige waarheid. Een waarheid over onze omgeving en een waarheid over ons zelf”

Alfred Gerits (1969) is altijd op zoek geweest naar informatie en achtergronden. Hij verlaat graag de gebaande paden en zoekt steeds de interactie tussen het tastbare, of het fysieke en het minder tastbare of het intuïtieve.

Alfred startte zijn werkzame leven als ondernemer in de reclame- en marketingbranche en “creëerde” later het exclusive yachting lifestyle magazine Topnautic. In 2009 verkochten hij en zijn toenmalige compagnon het magazine. Het magazine verschafte Alfred de mogelijkheid om voor en achter de schermen te kijken van de mondiale luxury industrie en haar cliënten. Hij leerde ervan om anders te kijken naar datgene wat je ziet en constateerde: niets is zoals het lijkt dat het is.

In 2007 zorgde het “toeval”, voor zover toeval bestaat, ervoor dat Alfred zijn horizon ging verleggen en de mogelijkheden zag van de vastgoedmarkt in Duitsland. Met name in het oostelijke deel van Duitsland (Leipzig, Berlijn, Dresden). Het vormde de aanzet voor de eerste vastgoed-CV die hij initieerde met vastgoed in dit deel van Duitsland. Zijn vooruitziende blik zorgde ervoor dat de vastgoed-CV gebouwd werd op een degelijk fundament en zich niet liet verleiden door hoge rendementen te behalen met risicovolle leverage-effecten door veel bancair vermogen aan te trekken. Gedurende de periode 2008 tot en met 2010 bracht Alfred  een groot deel van zijn tijd in Duitsland waar hij in opdracht van een Nederlands vastgoed beleggings-/ontwikkelingsbedrijf een Duitse dochterorganisatie structureerde en zijn bijdrage leverde aan het herstructureren van de organisatie en de vastgoedportefeuille.  In 2011 was Alfred als aandeelhouder nauw betrokken bij de initiatie van een Nederlands vastgoedfonds met Duits vastgoed en was hij betrokken bij de herstructurering van een in Nederland gevestigde jachtwerf van semi custom built motorjachten.

Door het “oude” los te laten en open te staan voor verandering kwamen er nieuwe mensen op zijn pad en er ontstond er voor Alfred de mogelijkheid om zichzelf te herverbinden met zijn oorspronkelijke  intuïtie. Alsof hij innerlijk geroepen werd om letterlijk te gaan stilstaan en te leren luisteren naar de stilte ontstond er een enorme bron van inspiratie en intuïtie. Een bron die ertoe leidde dat hij in 2012 het boek “Illusie van de waarheid” schreef. Een onthullend, controversieel, intuïtief maar ook inspirerend boek. Een boek dat op zoek gaat naar de waarheid. De waarheid over de wereld waarin we leven en de waarheid over onszelf met als doel een gelukkiger, succesvoller en vitaler mens te worden. Zonder “zweverig” te zijn weet Alfred spirituele thema’s aan te spreken en deze naadloos te integreren in ons materiële denken.

De wereld en de samenleving is aan het veranderen, oude systemen lopen vast en we voelen verandering. Veranderingen die evolutionair, kosmisch, en wetenschappelijk  zo zijn bepaald en ons toekomst nieuw perspectief zullen geven.  Wat kunnen we verwachten van de toekomst, waarom juist nu deze veranderingen en hoe kun je hier als individu op inspelen? Alfred is in staat vanuit een breed vogelperspectief duidelijk te motiveren wat de veranderende energieën op aarde gaan bewerkstelligen en hoe dit haar uitwerking heeft op de verschillende systemen. (Politiek, gezondheidszorg, financiële sector, religie, onderwijs, en energievoorziening).  Wat betekent dit voor uw persoonlijke transformaties hoe creëert u uw eigen toekomst en vrijheid in een snel veranderende wereld?

 

Alfred Gerits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alfred Gerits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alfred Gerits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alfred Gerits en de eventuele overige kosten om een optreden van Alfred Gerits mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alfred Gerits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alfred Gerits. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alfred Gerits checken, een gratis optie plaatsen op Alfred Gerits en de boeking(en) van Alfred Gerits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alfred Gerits, BOEKINGSBUREAU Alfred Gerits, BOEKINGSBURO Alfred Gerits, ENTERTAINMENTBUREAU Alfred Gerits, ENTERTAINMENTBURO Alfred Gerits, ARTIESTENBUREAU Alfred Gerits, BOEKINGSKANTOOR Alfred Gerits, IMPRESARIAAT Alfred Gerits, MUZIEKBURO Alfred Gerits, MUZIEKBUREAU Alfred Gerits, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alfred Gerits, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alfred Gerits, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alfred Gerits.

 

Offerte Alfred Gerits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag