Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Alexandra van ’t Geloof MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Alexandra van ’t Geloof MBA boeken?

Alexandra van ’t Geloof MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alexandra van ’t Geloof MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alexandra van ’t Geloof MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alexandra van ’t Geloof MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alexandra van ’t Geloof MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alexandra van ’t Geloof MBA

Facilitator van versnelde groei bij ondernemers

Alexandra van ’t Geloof is een gepassioneerd trainer, spreker en coach. Na haar studie aan de Hogere Hotelschool deed ze haar uitgebreide commerciële- en managementervaring op bij de internationale hotelketen ITT Sheraton en Randstad uitzendbureau. Haar MBA-studie rondde ze af bij Nimbas-Bradford. Dit alles maakt haar tot een veel gevraagd spreker en coach. De wijze waarop ze haar kennis en ervaring gebruikt om anderen te inspireren en te enthousiasmeren oogst bij deelnemers uit de private en publieke sector veel lof. De missie van haar bedrijf NRJ! is het faciliteren van krachtig persoonlijk leiderschap. Ze verzorgt Masterclasses en lezingen over Persoonlijk Leiderschap, Management van Verandering, Strategisch Sales en Accountmanagement, Management en Psychologie en Visie en Strategie. De titels van haar lezingen en seminars zijn onder andere, ‘How2Bsuccesful’, ‘Visie, Passie en Actie’, ‘Persoonlijk Leiderschap’, ‘Jij bent anders en beter dan de rest!’, ‘Ondernemerschap is Leiderschap’, ‘De vrouw als succesvolle ondernemer’, ‘Het Succesvol Verkopen van Zakelijke Diensten’ en ‘Onderscheidend Ondernemen’ in de Nederlandse en in de Engelse taal. Enkele reacties van deelnemers: “Ongelofelijk gepassioneerd vakvrouw. Dit seminar werkt zeer aanstekelijk en ik heb ontzettend genoten van de passie waarmee Alexandra de lezing heeft neergezet. Top!!!” “Super wat een inspiratie bron!!!!”

“Uitstekend, ze staat niet voor niets in de lijst van beste sprekers van Nederland.”

Alexandra van ’t Geloof is tevens is auteur op de gebieden van bedrijfskunde, accountmanagement en sales. Ze schreef met Jaap Bron het boek ‘Gevraagd: verkoper met visie M/V’. Voor VK Banen maakte ze de film ‘De Plakfactor’, de podcasts over talentontwikkeling en leiderschap en een wekelijkse column over het nieuwe leiderschapsparadigma. Tevens werkte ze mee aan het boek ‘De Beste Les’ van VK Banen en Pearson Education. Voor TrainingOnline maakte ze de online training ‘Ik ben manager, hoe word ik een leider?’. Onderwerpen

Nieuw leiderschap paradigma.

In het nieuwe leiderschap paradigma staat de dialoog tussen de front office medewerker en de klant centraal. Zowel staf als lijn vervult een dienende rol. Graag bespreek ik hoe deze vorm krijgt in verschillende organisaties en geven we op interactieve wijze betekenis aan dit begrip voor de eigen organisatie. De theorie is onder andere gebaseerd op de inzichten van Dr. Joop Swieringa, IKEA en Google. Leiderschap volgens Disney.

Creëer magie. Aan de hand van het meesterlijke boek ‘Creëer magie’ van Lee Cockerell, een topman van Disney World, leert u hoe u gebruik maakt van de gratis brandstof van de nieuwe leiderschapsstijl. Uw medewerkers zijn vrolijker, productiever en bedienen uw klanten beter. Het kost u bijna niets! Ubuntu.

Het Madiba pad naar leiderschap. De leiderschapslessen van Nelson Mandela volgens het Ubuntu principe. Ubuntu betekent medemenselijkheid in het Afrikaans. Het is een leiderschapstijl die gebaseerd is op een aantal krachtige waarden. De invloed die je als leider hiermee uitoefent is derhalve gebaseerd op je persoon en minder op de positie. Ubuntu zorgt voor krachtig, persoonlijk, leiderschap. Een bron van inspiratie die u direct morgen in de praktijk wilt en kunt brengen! To wow your customer.

Bent u als ondernemer in deze tijden ook op zoek naar nieuwe klanten en naar meer omzet? Boek het seminar ‘Het Succesvol Verkopen van Zakelijke Diensten’. Een seminar dat compleet is toegespitst op uw commerciële mogelijkheden in tijden van recessie. De ervaring leert dat u gelijk met de vele tips aan de slag gaat! De volgende onderwerpen komen tijdens dit interactieve seminar aan bod: Hoe vind ik nieuwe klanten? Hoe vergroot ik mijn omzet bij bestaande klanten? Hoe laat ik mijn netwerk voor mij werken? Wat leveren de digitale communities mij op? Hoe maak ik een onweerstaanbare propositie? Hoe vergroot ik mijn autoriteit in de markt zodat de klanten naar mij toekomen? Visie, Passie en Actie!

Inspirerend Leiderschap is een resultante van de combinatie van deze drie elementen. We kennen allen de klinkende namen van mensen die zich overduidelijk als leider onderscheiden. Wat heeft u met deze mensen gemeen en wat kunt u van ze leren? Wij deden onderzoek en kwamen tot een aantal conclusies. Een inspirerende persoonlijke visie is een eerste vereiste. Waar gaat u voor in uw leven? Wat gaat u bereiken? Wat straalt u uit naar uw team? Tevens bespreken we het belang van talenten. Uw talenten en de manier waarop u de talenten van uw medewerkers kunt ontdekken en in gaat zetten. Het tweede onderdeel van uw persoonlijke succesformule is Passie. Passie is van groot belang in de huidige beleving- en verwachtingen economie. Passie is direct waarneembaar door uw omgeving, het vertaalt zich voor u zelf in ‘flow’. Het gebrek aan passie wreekt zich vaak fysiek of psychisch en bovenal hoort passie bij uw unieke talenten. Passie wordt gevoed door kernwaarden en door de fase waarin u en uw team zich bevinden in de Development Locator. Hoe u hiermee uw passie vergroot en leert uitstralen leert u uiteraard in het seminar. Het derde onderdeel is natuurlijk Actie. Alleen aan Visie en Passie heeft u niets. U moet er iets mee doen! Uw ambitie is van Goed naar Top! Om deze ambitie waar te maken werken we in dit deel van het seminar met de acht eigenschappen van Inspirerend Leiderschap. U wilt hier direct mee aan de slag!

Alexandra van ’t Geloof MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alexandra van ’t Geloof MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alexandra van ’t Geloof MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alexandra van ’t Geloof MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van Alexandra van ’t Geloof MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alexandra van ’t Geloof MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alexandra van ’t Geloof MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alexandra van ’t Geloof MBA checken, een gratis optie plaatsen op Alexandra van ’t Geloof MBA en de boeking(en) van Alexandra van ’t Geloof MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alexandra van ’t Geloof MBA, BOEKINGSBUREAU Alexandra van ’t Geloof MBA, BOEKINGSBURO Alexandra van ’t Geloof MBA, ENTERTAINMENTBUREAU Alexandra van ’t Geloof MBA, ENTERTAINMENTBURO Alexandra van ’t Geloof MBA, ARTIESTENBUREAU Alexandra van ’t Geloof MBA, BOEKINGSKANTOOR Alexandra van ’t Geloof MBA, IMPRESARIAAT Alexandra van ’t Geloof MBA, MUZIEKBURO Alexandra van ’t Geloof MBA, MUZIEKBUREAU Alexandra van ’t Geloof MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alexandra van ’t Geloof MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alexandra van ’t Geloof MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alexandra van ’t Geloof MBA.

 

Offerte Alexandra van ’t Geloof MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag