Stijn Fransen boeken

Eigenschappen Stijn Fransen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Stijn Fransen boeken?

Stijn Fransen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stijn Fransen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stijn Fransen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stijn Fransen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stijn Fransen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Stijn Fransen

Stijn Fransen is geboren op 20 augustus 1990 te Wageningen.

Tijdens haar middelbare schooltijd kwam Stijn voor het eerst in aanraking met het theatervak door zich aan te melden bij de jeugd theaterschool Begane Grond in Ede. Haar interesse werd een ambitie en in 2008 werd zij aangenomen op de Willem Nijholt Academie voor musical en muziektheater.

In 2011 volgde een stage bij het F*K theater in Den Haag waarna zij in 2012 aangenomen werd voor de musical “Lover of Loser” naar het gelijknamige boek van Carry Slee.

Tijdens haar afstuderen in 2013 kreeg Stijn de kans om auditie te doen voor een vaste rol in de jeugdserie “Spangas”. Van 2013 t/m 2015 was zij dagelijks te zien in deze serie op NPO3 ze speelde de rol van Renee Krul.

Op 18 juni 2015 ging de inmiddels met een Gouden Film toegekende bioscoopfilm “Spangas in Actie” in de Nederlandse bioscopen in première.

Vanaf 22 december 2015 is Stijn te zien in “Goede Tijden Slechte Tijden” waar ze de rol van Sam Dekker vertolkt.

Op 7 maart 2016 ging de inmiddels met Platina bekroonde bioscoopfilm “Rokjesdag” onder regie van Johan Nijenhuis in premiere. Stijn speelde de rol van de hondenuitlaatsters Stephanie.
31 Oktober 2016 ging de film “Fataal” in premiere. Een film over zinloos geweld. Stijn was te zien in de rol van Lies, de beste vriendin van Sofie.

Stijn Fransen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stijn Fransen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stijn Fransen en de eventuele overige kosten om een optreden van Stijn Fransen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stijn Fransen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stijn Fransen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Stijn Fransen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag