Lars Sorensen boeken

Eigenschappen Lars Sørensen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Lars Sørensen boeken?

Lars Sørensen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lars Sørensen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lars Sørensen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lars Sørensen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lars Sørensen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lars Sørensen

Lars Sørensen is een bekend Nederlands (improvisatie)acteur en presentator. Maar ook kunnen bedrijven hem inhuren als dagvoorzitter, spreker of trainer voor een interactieve workshop of lezing. Zijn gevarieerde professionele achtergrond en veelzijdige talenten maken hem de ideale persoonlijkheid voor elk evenement en dat geldt in het bijzonder als om improvisatiekwaliteiten wordt gevraagd.

Lars Sørensen wordt geboren op 18 maart 1980 in Dordrecht. Al in zijn kinderjaren blijkt zijn natuurlijke aanleg om als performer anderen te vermaken. Aanvankelijk volgt hij de opleiding Sociaal Cultureel Werk en NIMA Communicatie, maar al snel kiest hij zijn niche en gaat hij aan de slag als improvisatieacteur voor bedrijven en overheid.

Zijn veelbelovende carrière krijgt een prachtig vervolg. Hij schittert in diverse theatergezelschappen zoals Piranha en ZieZus. Noemenswaardig is ook zijn eigen bedrijf de Theaterbrigade, waarmee hij theater op maat en workshops in het bedrijfsleven verzorgt. Steeds meer bedrijven willen hem hierdoor inhuren als spreker, dagvoorzitter of trainer voor een inspirerende workshop.

Presentator Lars Sørensen inhuren als spreker of dagvoorzitter

Misschien nog wel bekender dan van zijn werkzaamheden als acteur en spreker, is Lars Sørensen van zijn aanwezigheid op de radio. Inmiddels is hij al jarenlang regelmatig te beluisteren op BNR Nieuwsradio, waarvoor hij begin 2013 zelfs een aantal uitzendingen vanaf de Noordpool maakte. Rond dezelfde periode was hij ook actief bij Radio 2 High Tea.

Een jaar eerder, in 2012, maakte de radiopresentator voor BNR Nieuwsradio een reeks interview van bekende Nederlandse ondernemers en sprekers. Denk hierbij onder meer aan persoonlijkheden als Danny Mekic’, Annemarie van Gaal, René Boender, Karl Raats en Humberto Tan. Net als Lars Sørensen zelf, zijn al deze persoonlijkheden via Quality Bookings te boeken als spreker of dagvoorzitter.

Spreker en dagvoorzitter Lars Sørensen boeken voor presentatie of workshop

Lars Sørensen is een zeer ervaren spreker en presentator die ook te boeken is in een rol als dagvoorzitter. Zijn achtergrond als improvisatieacteur zorgt ervoor dat hij in onverwachte situaties moeiteloos kan schakelen en hierdoor op elk evenement de juiste snaar weet te raken. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor een dagvoorzitterschap tijdens een congres, seminar of symposium.

Vanwege zijn specialisatie in presentatie en theater, voelt deze spreker zich ook als een vis in het water tijdens workshops of trainingen. Zo geeft hij theatertraining aan uiteenlopende doelgroepen en kunnen bedrijven hem inhuren voor een inspirerende improvisatieworkshop. Wat uw wensen als opdrachtgever ook zijn – deze veelzijdige presentator kan ze bij vrijwel elk evenement verwezenlijken.

 

Lars Sørensen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lars Sørensen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lars Sørensen en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lars Sørensen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lars Sørensen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Lars Sørensen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag