Jose Woldring boeken

Eigenschappen José Woldring boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.

José Woldring boeken?

José Woldring boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van José Woldring.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van José Woldring.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van José Woldring ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van José Woldring plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie José Woldring

Biografie José Woldring

Als eerste Nederlandse vrouw ooit is ze opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’-lijst. José Woldring staat met haar bedrijf The Media Nanny aan de top van de internationale dance-industrie en verzorgt de PR en marketing voor artiesten van wereldfaam. Graag deelt zij haar inspirerende ondernemerstips met organisaties die haar inhuren voor een lezing.

José Woldring wordt geboren in het Groningse Loppersum, maar na haar schooltijd lonkt al snel het westen van het land. Ze studeert Media & Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland en gaat vervolgens in Amsterdam aan de slag als PR manager. Hier doet ze haar eerste waardevolle ervaringen op met pr, marketing, social media en het inkopen van media.

Al snel merkt José dat veel artiesten hulp nodig hebben bij bovengenoemde zaken. Ze beschikken weliswaar over een boekingskantoor en manager, maar die zijn niet altijd gespecialiseerd in marketing en pr. In 2010 besluit ze de sprong in het diepe te wagen en richt ze op 23-jarige leeftijd The Media Nanny op. Het blijkt een schot in de roos!

Met The Media Nanny kan José haar liefde voor muziek combineren met haar passie voor marketing. In korte tijd bouwt ze haar bedrijf uit tot een wereldwijd opererend PR-bureau met beroemde klanten zoals Martin Garrix, Joris Voorn, David Guetta, Gianluca Vacchi, Sunnery James & Ryan Marciano, Jonas Blue, The Black Madonna en nog vele anderen.

The Media Nanny is al snel niet meer weg te denken uit de entertainmentindustrie en vertegenwoordigt naast artiesten ook merken, restaurants, festivals, sportsterren en andere vooraanstaande persoonlijkheden. Het maakt oprichter en CEO José Woldring niet alleen tot een van de meest invloedrijke personen in de entertainmentsector, maar zorgt er ook voor dat veel bedrijven haar willen boeken als spreker voor hun congres of seminar.

José Woldring en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Je bouwt een eenmanszaak in korte tijd niet zomaar uit tot een wereldspeler in de branche. José blijkt het ondernemen in de vingers te hebben en onderscheidt zich daarnaast als absolute specialist in haar vakgebied. Van storytelling tot strategieontwikkeling en van branding tot concept design; de creatieve duizendpoot beheerst alle disciplines die te maken hebben met pers, nieuwe media en overige platforms.

Een recent bewijs van haar ondernemersgeest is de (in samenwerking met het sociale platform Bumble) gestarte campagne ‘Making Moves In Music’. José treedt op als wereldwijde ambassadeur van dit initiatief, dat vrouwen in de muziekindustrie helpt om hun bekendheid te vergroten en hun muzikale ambities te verwezenlijken. Voor elk evenement over vrouwelijke ondernemers, entertainment of PR is deze inspirerende persoonlijkheid dan ook de ideale spreker.

Inmiddels zijn de prestaties van José in de wereld niet onopgemerkt gebleven. Zo is zij door Harper’s Bazaar bekroond tot ‘Vrouw van het jaar’ in 2017, ‘Billboard Dance Power Player’ in 2018 (als eerste Nederlandse vrouw ooit), ‘Media Mastermind’ van Holland Herald en ‘Business Babe van December’ door Quote. De succesvolle onderneemster is tegenwoordig een van ’s werelds bekendste consultants op het gebied van creatieve content, talentmanagement en influencer marketing.

Toch is José nog lang niet van plan om te stoppen. Door het lanceren van nieuwe initiatieven en optredens als spreker hoopt ze haar kennis verder te verspreiden en nog meer impact te maken op talenten, merken en organisaties. Het unieke karakter van haar werk en haar stormachtige opkomst vormen een garantie voor een lezing die vermakelijke anekdotes koppelt aan een ijzersterke inhoud.

José Woldring boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van José Woldring. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van José Woldring, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

José Woldring inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van José Woldring.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte José Woldring aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag