Janice boeken

Eigenschappen Janice boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Janice boeken?

Janice boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Janice.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Janice.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Janice ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Janice plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Janice

Extra informatie Janice

Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot deel van onze totale presentatie. Kleding is hier een sprekend voorbeeld van. Door je goed te kleden, toon je zowel respect voor jezelf als voor je omgeving. Dat geldt niet alleen voor alledaagse situaties. Maar zeker ook bij zakelijke afspraken.

In de workshop ‘Mode is niet moeilijk’ neemt de bekende ontwerper Janice u mee langs alle do’s and dont’s van styling binnen het bedrijfsleven. Hebt u het gevoel dat er eens een frisse wind mag waaien door het kantoor? Of bent u iemand die elke dag gefrustreerd voor de spiegel staat? Dan is deze workshop van Janice echt wat voor u.

Na de workshop gaat u naar huis met een doos vol praktische tips waar u uw gehele professionele carrière plezier van zult hebben. En naast dat de workshop onder leiding van Janice hilarisch is wordt jij je bewust van je uiterlijke zakelijke presentatie. De eerste indruk is immers voor 58% gebaseerd op het uiterlijk. Je krijgt veel handige tips en adviezen die passen bij jou persoonlijk en de uitstraling van je bedrijf.

Janice en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Janice boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Janice. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Janice, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Janice inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Janice.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Janice aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag