Anne-Mar Zwart boeken

Eigenschappen Anne-Mar Zwart boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Anne-Mar Zwart boeken?

Anne-Mar Zwart boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne-Mar Zwart.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne-Mar Zwart.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne-Mar Zwart ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne-Mar Zwart plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anne-Mar Zwart

Anne-Mar Zwart is een veelzijdig, getalenteerd en enthousiast programmamaker, samensteller en presentatrice voor de EO (Evangelische Omroep).

Momenteel is Anne-Mar het meest bekend van het fashion programma Hip voor Nop, dat ze sinds 2014 presenteert en het onderzoeksjournalistiek programma 3Onderzoekt. Voor een van deze afleveringen volgde zij zeven weken lang een streng dieet om te onderzoeken of ze de ‘perfecte’ maten zou kunnen krijgen.

Ook de Anti Pest Club, waarvoor ze in 2016 een TV-beeld ontving wint aan bekendheid en populariteit.

Na jaren achter de schermen te hebben gewerkt bij kinderprogramma’s als Checkpoint, werd haar presentatietalent ontdekt en startte ze met de presentatie van Scrooged, als onderdeel van TV Lab. Hierna volgen vele programma’s waaronder Loverboys, Retourtje Israël en Melk en Honing.

In 2012 wordt voor het eerst het geschiedenisprogramma Voor God en Vaderland uitgezonden, wat na seizoen 3 verder gaat onder de naam Helden en Herrieschoppers. Dit programma presenteert Anne-Mar samen met Klaas van Kruistum en wint in 2014 de Prix de Jeuness kinderjuryprijs.

Anne-Mar heeft ook een rol bij grote evenementen als de EO-Jongerendag en Zapp your planet en draagt de programma’s zonder moeite.

Anne-Mar Zwart boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne-Mar Zwart, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne-Mar Zwart en de eventuele overige kosten om een optreden van Anne-Mar Zwart mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne-Mar Zwart.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anne-Mar Zwart. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Anne-Mar Zwart aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag