Zieke broeders boeken

Eigenschappen Zieke Broeders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Zieke Broeders boeken?

Zieke Broeders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Zieke Broeders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Zieke Broeders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Zieke Broeders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Zieke Broeders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Zieke Broeders

ZIEKE BROEDERS! Wie kent ze niet?…. Dan ken je minimaal de hits uit de 90’s en 00’s die zij draaien! Zieke Broeders is Nederlands nieuwste DJ-SPEKTAKEL-act met crazy DJ Doa behind the wheels en sick MC Ivan on stage. Zij verlenen het publiek EHBO…. Eerste Hulp Bij Onzin!! Just call 911 for these brothers….. En zij zullen met gierende banden en loeiende sirenes arriveren… The question is: “ is there still a heartbeat? No…… but BEATS yessss!!”

Zieke Broeders…. Ziek! ziek in hun hoofd? Zijn het broers met hun sexy zuster Melody? Zieke Broeders zijn klaar om vele podia binnen 60 minuten te reanimeren met een boost aan positieve energie!! De quick check-up van deze broeders zorgt dat zij het publiek perfect aanvoelen en als geen ander schakelen tussen de verschillende genre’s; freestyle / feest van 90’s tot 00’s

Ieder podium wordt overspoeld met een lawine aan feest aangevuld met een explosie aan speciale effecten. Hit naar hit van meestampers tot meedeiners razen in een rap tempo voorbij.

Zieke Broeders van Fout Feest tot Festival en van de ZiggoDome tot koeienstal……. Voor al uw feesten en partijen……

Zieke Broeders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Zieke Broeders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Zieke Broeders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Zieke Broeders.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Zieke Broeders en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Zieke Broeders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag