Eigenschappen Yves Gijrath boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Yves Gijrath boeken?

Yves Gijrath boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yves Gijrath.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yves Gijrath.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yves Gijrath ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yves Gijrath plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yves Gijrath

Never follow the crowd Uitgever en ondernemer Yves Gijrath slaagde waar veel voorgangers faalden: het bereiken van de allerrijksten. Als kampioen kinderpost-zegelverkoper had Gijrath al op jonge leeftijd het gevoel voor snel en veel geld verdienen. Geld ligt volgens hem op straat en een goede ondernemer raapt dat op; ook in letterlijke zin laat Gijrath geen eurocent op straat liggen.

Zijn fascinatie gaat echter uit naar ondernemen en niet naar geld. De essentie van ondernemerschap is volgens hem passie hebben voor wat je doet. Verder is Gijrath van mening dat energie positief gebruikt moet gebruik en dat men in staat moet zijn compromissen te sluiten om tot goede oplossingen te komen.

Hij vertrouwt meer op zijn intuïtie dan op marktonderzoek; de meeste ondernemingsplannen worden volgens hem door onderzoeken kapot geschreven of doodgepraat. Zo raadde vriend en vijand hem af zijn blad `Miljonair’ te noemen, maar Gijrath volgde zijn intuïtie en het werd een succes, eveneens de Miljonair Fair. In hoofdletters in zijn kantoorkamer staat dan ook: “Never follow the crowd”.

Timing is ook een van de sleutelwoorden van Gijrath’s manier van ondernemen: “Je moet zeker met een creatief product de eerste zijn en geen angst tonen om je nek uit te steken”. Zo bleek uit zijn bestaande klantenkring dat er een interesse was in de upper class market vrouw en hier is zonder enig marktonderzoek het succesvolle blad Jackie en aansluitend de trendy club Jackie RC uit ontstaan.

Wat we volgens Yves Gijrath voor goed ondernemersschap zeker niet over het hoofd mogen zien is: Netwerken. Networking is the key. Noodzakelijk hierbij is dat je wel op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig bent.

Tijdens zijn presentatie gebruikt de spreker veel humor, muziek- en beeld materiaal.  Kortom: tientallen onontbeerlijke tips voor ondernemers die de top willen bereiken en aan de top willen blijven.

Yves Gijrath boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yves Gijrath.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yves Gijrath, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yves Gijrath en de eventuele overige kosten om een optreden van Yves Gijrath mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yves Gijrath.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yves Gijrath. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yves Gijrath checken, een gratis optie plaatsen op Yves Gijrath en de boeking(en) van Yves Gijrath voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yves Gijrath, BOEKINGSBUREAU Yves Gijrath, BOEKINGSBURO Yves Gijrath, ENTERTAINMENTBUREAU Yves Gijrath, ENTERTAINMENTBURO Yves Gijrath, ARTIESTENBUREAU Yves Gijrath, BOEKINGSKANTOOR Yves Gijrath, IMPRESARIAAT Yves Gijrath, MUZIEKBURO Yves Gijrath, MUZIEKBUREAU Yves Gijrath, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yves Gijrath, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yves Gijrath, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yves Gijrath.

Offerte Yves Gijrath aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag