Eigenschappen Yuri Klaver boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Yuri Klaver boeken?

Yuri Klaver boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yuri Klaver.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yuri Klaver.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yuri Klaver ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yuri Klaver plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yuri Klaver

Het geheim van een succesvolle expeditie

Yuri Klaver geeft inspirerende presentaties, seminars en workshops die erop gericht zijn het onbenut potentieel in mens en organisatie aan te wenden. Yuri studeerde milieumanagement en beleidswetenschappen en werkte als adviseur duurzaamheid voor bedrijven en de overheid. Tegenwoordig richt hij zich op baanbrekende solo-expedities in de noordelijke wildernis van Siberië en Alaska, waarbij hij per zeekajak duizenden kilometers aflegt over zeeën en rivieren, maandenlang, helemaal alleen. Ondertussen verkent hij te voet berggebieden die zelfs voor de lokale bevolking onbekend terrein zijn.

Yuri heeft onlangs 3 ½ maand solo door Alaska gereisd per zeekajak, langs een van de meest gevaarlijke zeeën ter wereld. Vervolgens peddelde hij stroomopwaarts de Noatak Rivier tot ver in de zeer afgelegen Brooks Range, tot hij niet meer verder kon vanwege de invallende winter. Achteraf bleken drie records op rij te zijn gebroken. In maart 2014 schept hij zijn kajak uit de sneeuw om deze over een bergpas te trekken en de noordelijke ijszee te bereiken. Het avontuur is onderdeel van de Arctic Venture expeditie, een wereldrecord waarbij op eigen kracht 8.000 km wordt afgelegd per kajak en ski’s, van Alaska naar Groenland. De expeditie gaat drie jaar duren.

Yuri is een bevlogen en inspirerende spreker. Hij vertelt over het geheim van een succesvolle expeditie, met adembenemende videofragmenten en scherpe analyses over de mens in relatie tot zichzelf, de moderne samenleving en de natuur. Met diepgang en humor legt Yuri de link met thema’s als ambitie, leiderschap, motivatie, kwaliteit, creativiteit, psychologie, duurzaamheid en spiritualiteit. U kunt kiezen tussen een viertal onderwerpen, waarvan de inhoud bij voorkeur wordt afgestemd op de wensen van uw organisatie en mensen.

Yuri Klaver boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yuri Klaver.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yuri Klaver, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yuri Klaver en de eventuele overige kosten om een optreden van Yuri Klaver mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yuri Klaver.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yuri Klaver. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yuri Klaver checken, een gratis optie plaatsen op Yuri Klaver en de boeking(en) van Yuri Klaver voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yuri Klaver, BOEKINGSBUREAU Yuri Klaver, BOEKINGSBURO Yuri Klaver, ENTERTAINMENTBUREAU Yuri Klaver, ENTERTAINMENTBURO Yuri Klaver, ARTIESTENBUREAU Yuri Klaver, BOEKINGSKANTOOR Yuri Klaver, IMPRESARIAAT Yuri Klaver, MUZIEKBURO Yuri Klaver, MUZIEKBUREAU Yuri Klaver, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yuri Klaver, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yuri Klaver, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yuri Klaver.

Offerte Yuri Klaver aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag