Eigenschappen Yori Bonnema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Yori Bonnema boeken?

Yori Bonnema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yori Bonnema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yori Bonnema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yori Bonnema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yori Bonnema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yori Bonnema

Gevierde marketingfreak en webguru

Yori Bonnema, omstreden, gevierde marketingfreak en webguru. Koketteert met zijn nerd-zijn en vindt zichzelf ‘enorm 3.0′. Noemde ondernemen op BNR ‘gewoon geil’. Richtte op zijn zeventiende een kalenderwinkel op om nutteloze troep te verkopen. Dat was zo succesvol dat Yori het nooit meer doet.

De meningen over hem lopen uiteen van: ‘De nieuwe John de Mol’ (BNR) ‘Ubernerd’ (Ruud de Wild) en ‘Hij is zo schattig!’ (Z’n moeder). Britt zei: ‘Fucking vet!’.

Yori Bonnema is ondernemer, schrijver en spreker. Hij is eigenaar van ‘N8 Online’, een bedrijf wat tv programma’s ontwikkeld en de social media strategie voor bedrijven bedenkt en uitvoert. In 2011 werd hij het boegbeeld van ‘Young Startup’, een online platform voor jonge ondernemers. Onder zijn vleugels groeide het platform naar 4500 duizend aangesloten ondernemers en 350 kantoorlocatie waar vanuit jonge ondernemers hun bedrijf zijn begonnen.

Yori zelf begon al jong met ondernemen. Op zijn zeventiende begon hij met de ‘Calendar Club’, een concept voor leegstaande winkelpanden waarbij de winkels worden omgetoverd tot kalenderwinkels. Alle ondernemerservaringen hebben inmiddels geresulteerd in twee ondernemersboeken: ‘Het Merk Ik’ ‘START SMART from zero to hero’. In 2010 en 2012 verschenen er ook diverse kinderboeken en was Yori een graag geziene gast op basischolen.

Inmiddels houdt Yori een dagelijkse blog bij over dingen die je niet nodig hebt maar toch erg graag wilt hebben. Ook is hij coach van diverse startups en een zeer bevlogen spreker. Yori Bonnema is ook veelvuldig te horen op Radio 1 met het programma ‘Wakkere Ondernemers’. Bij ‘BNR’ is Yori een van de vertegenwoordigers van de ‘BusinessClub’ zodat de zender de verbinding kan leggen tussen de luisteraars en de programma’s.

Yori Bonnema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yori Bonnema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yori Bonnema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yori Bonnema en de eventuele overige kosten om een optreden van Yori Bonnema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yori Bonnema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yori Bonnema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yori Bonnema checken, een gratis optie plaatsen op Yori Bonnema en de boeking(en) van Yori Bonnema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yori Bonnema, BOEKINGSBUREAU Yori Bonnema, BOEKINGSBURO Yori Bonnema, ENTERTAINMENTBUREAU Yori Bonnema, ENTERTAINMENTBURO Yori Bonnema, ARTIESTENBUREAU Yori Bonnema, BOEKINGSKANTOOR Yori Bonnema, IMPRESARIAAT Yori Bonnema, MUZIEKBURO Yori Bonnema, MUZIEKBUREAU Yori Bonnema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yori Bonnema, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yori Bonnema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yori Bonnema.

 

Offerte Yori Bonnema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag