Eigenschappen Yolanda Eijgenstein boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Yolanda Eijgenstein boeken?

Yolanda Eijgenstein boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yolanda Eijgenstein.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yolanda Eijgenstein.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yolanda Eijgenstein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yolanda Eijgenstein plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yolanda Eijgenstein

Innovatieve ondernemer met lef, prikkelende zakenvrouw, kleurrijke en inspirerende spreker

Yolanda Eijgenstein werd geboren in de VS. Na haar middelbare school in Den Haag op het Haags Montessori Lyceum, vertrok ze naar Frankrijk om zich te verdiepen in filosofie, literatuur en theaterwetenschappen. Na een jaar verhuisde ze naar Gent om reclame, marketing en psychologie te studeren. Daarna leefde ze in Spanje om vervolgens naar New York te verhuizen en onderzoek te doen naar klantenbinding door middel van direct marketing.

Op 24-jarige leeftijd richtte Yolanda Eijgenstein haar eigen bedrijf  Wie Mailt Wat? op. Dat dit bedrijf landelijke erkenning kreeg is niet haar enige succes. In ‘91 werd zij uitgeroepen tot Commerciële Communicatievrouw van het Jaar. In ‘93 kreeg zij in Toronto tot tweemaal toe de hoogste internationale onderscheidingen voor de meest innovatieve en creatieve marketing campagne ter wereld. In datzelfde jaar en in ‘94 werd zij Direct Marketeer van het Jaar en vervolgens werd ze ook nog eens Reclamevrouw van het Jaar. Als klap op de vuurpijl werd ze in ‘97 benoemd tot Zakenvrouw van het Jaar.

Ze schreef eind 1998 de management bestseller ‘Happy Worker’, hoe je met oprechte aandacht en open communicatie een plezierig bedrijfsklimaat schept’. Momenteel kent haar boek de 12e druk. Datzelfde jaar zette ze een tweede bedrijf op: Why Company. Dit bedrijf faciliteert groepsdynamische processen in het bedrijfsleven, met een groep vaste consultants, psychologen en organisatieadviseurs.

Naast haar werk als consultant is Eijgenstein mede-oprichter van het schoolconcept Iederwijs. Naast cognitieve vaardigheden worden zaken als talenten, eigenheid, creativiteit en zelfvertrouwen zeer gestimuleerd. Iederwijs wil een omgeving scheppen waar kinderen kunnen leren wat ze willen, wat ze kunnen én wat ze nodig hebben in de maatschappij. Momenteel kent Iederwijs 10 scholen door heel het land.In 2003 werd ze uitgeroepen door Nederlands grootste business blad tot een van de belangrijkste trendsetters en smaakmakers van de afgelopen 25 jaar.

Yolanda staat als enige vrouw in de Top 100 van meest gevraagde sprekers in Nederland. Ze wordt frequent gevraagd als spreker en facilitator bij management-bijeenkomsten, kick-off meetings en seminars in verband met haar spraakmakende en inspirerende kijk op zaken die ze op kleurrijke en verfrissende wijze presenteert.

Eind 2006 had de introductie plaats van haar nieuwste bedrijf MiYu Magic Stones B.V. waarmee ze een zeer omvattend multimediaal verzamel-, speel- en ruilconcept voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 18 jaar op de markt zet. Het speelt op doordachte en creatieve wijze in op huidige trends bij kids: magie, krachten, virtuele werelden, geheime codes, verzamelen, ruilen en duurzaamheid. De website www.miyu.nl telde in 11 maanden tijd al meer dan 5 miljoen pageviews en 35.000 leden. In oktober 2007 is het concept in de VS en Canada gelanceerd.

In haar vrije tijd tekent ze veel. Vooral pasteltekeningen, met vrolijke, felle kleuren worden zeer gewaardeerd door de liefhebbers van haar werk. Sinds haar boek is verschenen, met daarin afbeeldingen van haar pastelwerken, is de vraag enorm gegroeid. Met veel plezier tekent ze in opdracht… als ze de tijd kan vinden.

 

Deze interactieve presentatie ‘Anders Leren Kijken’ draait om het vergroten van zelfinzicht door constant vragen te stellen in plaats van bezig te zijn met de `juiste’ antwoorden. Daarmee leer je hoe je de kwaliteiten van jezelf en anderen naar boven haalt waardoor je kans ziet vastgeroeste ideeën, conventies en overtuigingen los te laten, omdat je perceptie verandert. Je durft te doen, te ont-doen en te ont-moeten in je werk en in je leven. Als je de kracht van anders kijken ruimte geeft in je organisatie ervaar je dat je niet langer meegaat op de golven; maar dat je als bedrijf de wind wordt die de golven veroorzaakt. Hierdoor groeit het aantal mensen met een helder zelfbeeld die weten wat het effect is van hun handelen op hun medewerkers, collega’s en op hun omgeving. Uiteindelijk creëer je gezamenlijk een omgeving waarin ruimte ontstaat om mensen zichzelf te laten zijn. Tijd nemen voor ‘Anders Kijken’ maakt het mogelijk om echte verbondenheid met je medewerkers,

je collega’s en jezelf te ervaren. Verbondenheid die juist zo vaak gemist wordt in organisaties.

De magie van Anders Kijken begint met het jezelf realiseren dat alles wat je geleerd hebt, alles wat je zeker weet en alles wat nodig is, conventies (overtuigingen) zijn. Conventies zijn belangrijk om kennis en ervaring op te bouwen. Aan de andere kant zijn conventies vaak belemmerende overtuigingen. Zekerheden die je eigen ontwikkeling en je open houding ten aanzien van veranderingen bedreigen. Door te zien wie en wat je als mens werkelijk bent, ben je onderscheidend.

Yolanda Eijgenstein heeft al veel bekendheid verworven met haar vernieuwende manier van leidinggeven, haar managementbestseller ‘Happy Worker’, haar ondernemerskwaliteiten bij het opzetten van de nieuwe Iederwijs-basisscholen, haar titel als Zakenvrouw van het Jaar en haar benoeming als een van de belangrijke innovators van de laatste 25 jaar in het bedrijfsleven. Eijgenstein staat als geen ander als voorbeeld voor ‘anders durven denken’ en jezelf continu vragen stellen. Want door het stellen van vragen, creëer je nieuwe mogelijkheden, nieuwe ideeën, nieuwe visies, nieuwe dromen. En dat wens je toch iedereen?

Yolanda Eijgenstein boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yolanda Eijgenstein.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yolanda Eijgenstein, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yolanda Eijgenstein en de eventuele overige kosten om een optreden van Yolanda Eijgenstein mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yolanda Eijgenstein.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yolanda Eijgenstein. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yolanda Eijgenstein checken, een gratis optie plaatsen op Yolanda Eijgenstein en de boeking(en) van Yolanda Eijgenstein voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yolanda Eijgenstein, BOEKINGSBUREAU Yolanda Eijgenstein, BOEKINGSBURO Yolanda Eijgenstein, ENTERTAINMENTBUREAU Yolanda Eijgenstein, ENTERTAINMENTBURO Yolanda Eijgenstein, ARTIESTENBUREAU Yolanda Eijgenstein, BOEKINGSKANTOOR Yolanda Eijgenstein, IMPRESARIAAT Yolanda Eijgenstein, MUZIEKBURO Yolanda Eijgenstein, MUZIEKBUREAU Yolanda Eijgenstein, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yolanda Eijgenstein, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yolanda Eijgenstein, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yolanda Eijgenstein.

 

Offerte Yolanda Eijgenstein aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag