Eigenschappen Yesim Candan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Yesim Candan boeken?

Yesim Candan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yesim Candan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yesim Candan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yesim Candan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yesim Candan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yesim Candan

De kracht van biculturaliteit Als kind van Turkse ouders werd Yesim Candan geboren in Rotterdam. Na de middelbare school studeerde ze aan de Rotterdamse International School of Economics, omringd door culturen uit de hele wereld. Haar vervolgstudie aan Universiteit Nyenrode versterkte Yesims energie om te gaan werken met mensen en culturen. Na haar eerste baan bij Reckitt Benckiser, besloot ze haar grote passie te volgen: de beeldvorming in Nederland over mensen met een biculturele achtergrond een nieuw impuls geven.

Yesim ging werken bij de Baak Management Centrum VNO-NCW en lanceerde de term ‘bicultureel’ in de Nederlandse taal als alternatief voor ‘allochtoon’. Ook zette ze de nationale wedstrijd ‘Inspiratie voor Integratie’ (IVI) op. Yesim bleek een pionier, die bruggen kan bouwen tussen bedrijfsleven, overheid en politiek. Het succes van IVI zat in de positieve insteek: eindelijk een initiatief dat duidelijk maakte waarom een tweede cultuur een kracht is en een meerwaarde voor het bedrijfsleven. Yesim wist onder meer voormalig premier Balkenende, Ahmed Aboutaleb, H.K.H. Koningin Máxima en Neelie Kroes aan IVI te verbinden door haar overtuigingskracht en hartstocht voor haar werk. In 2010 won zij de Aletta van Nu prijs voor haar Partij één inzet, een nieuwe politieke beweging voor het nieuwe denken in Nederland. In 2011 heeft ze haar eerste boek “Nederland Word Wakker!” uitgereikt aan Guus Hiddink.
YES I’M
Eind 2009 startte Yesim haar eigen bedrijf YES I’M. De bewerking van haar eigen voornaam symboliseert Yesims boodschap: wees trots op wie je bent en wat je kunt. Yesim geeft lezingen en workshops over diversiteit, inspiratie, netwerken, talentontwikkeling en personal branding. Daarnaast werkt ze als dagvoorzitter, presentator en debatleider voor verschillende evenementen. Haar missie is om mensen met elkaar te verbinden voor inspiratie en energie! Met haar oefening “wat je werkelijk wilt” zorgt ze ervoor dat mensen binnen 15 minuten weten wat zij willen.

Yesim Candan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yesim Candan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yesim Candan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yesim Candan en de eventuele overige kosten om een optreden van Yesim Candan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yesim Candan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yesim Candan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yesim Candan checken, een gratis optie plaatsen op Yesim Candan en de boeking(en) van Yesim Candan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yesim Candan, BOEKINGSBUREAU Yesim Candan, BOEKINGSBURO Yesim Candan, ENTERTAINMENTBUREAU Yesim Candan, ENTERTAINMENTBURO Yesim Candan, ARTIESTENBUREAU Yesim Candan, BOEKINGSKANTOOR Yesim Candan, IMPRESARIAAT Yesim Candan, MUZIEKBURO Yesim Candan, MUZIEKBUREAU Yesim Candan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yesim Candan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yesim Candan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yesim Candan.

Offerte Yesim Candan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag