Eigenschappen Yalçin Cihangir boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Yalçin Cihangir boeken?

Yalçin Cihangir boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yalçin Cihangir.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yalçin Cihangir.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yalçin Cihangir ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yalçin Cihangir plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yalçin Cihangir

Mijn dorp is mijn huis, mijn stad is mijn dorp, mijn land is mijn stad en mijn wereld is mijn land.’

Yalçin Cihangir is eigenaar van het succesvolle bedrijf De Fietsfabriek, verantwoordelijk voor de opmars van de bakfiets. Op 12 november 1968 kwam hij ter wereld in een koeienstal. Zijn levensreis begon in het Koerdische dorp Büyükcamili, nabij Ankara in Turkije. Met moeite rondde hij de basisschool af en genoot verder geen opleiding. Hij verkoos het ‘lezen’ van mensen boven het lezen van boeken. Al luisterend vergaarde hij zijn kennis. Cihangir ontleent een eigen betekenis aan het woord ‘slim’: iemand die slim is kent geen jaloezie, geeft graag zonder twijfel en verwacht niets terug.

Toen hij twaalf jaar geleden naar Nederland kwam, kon hij nauwelijks lezen of schrijven, en had nog nooit op een fiets gezeten. Wel kwam hij hier met een duidelijke missie: hij wilde de Europese cultuur leren kennen en een eigen onderneming opzetten. Veel mensen zijn bang om iets voor zichzelf te beginnen. Ze kopen hun onzekerheid af door voor iemand anders te werken.

De eerste paar jaar in Nederland werkte hij onder meer als bollenpeller en bordenwasser. Toen hij bij een fietsenmaker in Amsterdam aan de slag ging, wist hij dat hij daar verder mee wilde.

Vijf jaar geleden nam hij de zaak over, doopte hem om tot De Fietsfabriek en ging het anders aanpakken. Hij ontwierp nieuwe modellen en introduceerde de bakfiets in Amsterdam-Zuid. Om een goed ondernemer te zijn, hoef je niet per se te kunnen lezen. Doordat hij dat heeft uitbesteed, houdt hij tijd over om zich te focussen op waar hij goed in is.

De meeste ondernemers dragen een mooi pak, hebben een dure auto, een mooi huis en gaan drie keer per jaar op vakantie naar Aruba. Ze investeren in zichzelf en bezuinigen op het product. Ze vergeten alleen dat je als ondernemer niet succesvol bent omdat je een duur pak draagt, maar omdat je hard werkt. Inmiddels heeft de Fietsfabriek internationale filialen in Berlijn, Tokio, Chicago, Toronto en Parijs.

Ook in zijn geboortedorp in Turkije staat sinds kort een fietsfabriek. Toen hij het plan aan de gemeente voorlegde, lachten ze hem daar nog om uit. Maar inmiddels hoeven veel dorpsbewoners niet meer naar de stinkende stad voor hun werk. Hij legt er verder fietspaden aan en heeft nog vele andere plannen. Het liefst zou hij er een klein Amsterdam van maken, maar dan nog veel mooier en beter. Een mooie droom die misschien wel nooit uit zal komen. Toch kan het soms raar lopen. Want wie had tien jaar geleden kunnen denken dat heel Amsterdam-Zuid zijn kinderen naar school zou brengen in een bakfiets?

Yalçin Cihangir boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yalçin Cihangir.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yalçin Cihangir, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yalçin Cihangir en de eventuele overige kosten om een optreden van Yalçin Cihangir mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yalçin Cihangir.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yalçin Cihangir. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yalçin Cihangir checken, een gratis optie plaatsen op Yalçin Cihangir en de boeking(en) van Yalçin Cihangir voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yalçin Cihangir, BOEKINGSBUREAU Yalçin Cihangir, BOEKINGSBURO Yalçin Cihangir, ENTERTAINMENTBUREAU Yalçin Cihangir, ENTERTAINMENTBURO Yalçin Cihangir, ARTIESTENBUREAU Yalçin Cihangir, BOEKINGSKANTOOR Yalçin Cihangir, IMPRESARIAAT Yalçin Cihangir, MUZIEKBURO Yalçin Cihangir, MUZIEKBUREAU Yalçin Cihangir, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yalçin Cihangir, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yalçin Cihangir, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yalçin Cihangir.

 

Offerte Yalçin Cihangir aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag