Eigenschappen Xaviera Hollander boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Xaviera Hollander boeken?

Xaviera Hollander boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Xaviera Hollander.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Xaviera Hollander.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Xaviera Hollander ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Xaviera Hollander plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Xaviera Hollander

Auteur van o.a. de bestseller de Happy Hooker
Xaviera Hollander is een bekende auteur van o.a. de bestseller ‘de Happy Hooker’ (16 miljoen verkocht) en 17 andere erotische boeken. Ze heeft 35 jaar de succesvolle column ‘Call me Madam’ in de Penthouse gehad waarin ze duizenden lezers heeft geadviseerd over seks en relaties. Ze is daarnaast theaterproducente en gastvrouw van een bloeiende bed and breakfast in Amsterdam.

Xaviera Hollander heeft zich haar leven lang verdiept in mensen van allerlei achtergronden en culturen die zij ontmoet heeft tijdens haar vele reizen. Maar ook als hostess in haar Happy House BB komt zij ontzettend veel vogels van verschillende pluimage tegen, die met haar veel belevenissen delen. Door haar gevarieerde carrière heeft Xaviera in de loop der jaren enorm veel mensenkennis opgedaan.

Xaviera wil u graag verrijken met haar kennis over relaties, geluk, liefde, seks, emoties en het leggen en onderhouden van sociale contacten. Zij is een storyteller par excellence en kan putten uit honderden anekdotes, die zij in de loop der jaren aan den lijve heeft ondervonden. Zij is bijzonder goed van de tongriem gesneden en heeft een groot gevoel voor humor waardoor zij een positieve kijk op het leven heeft.

Xaviera Hollander boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Xaviera Hollander.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Xaviera Hollander, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Xaviera Hollander en de eventuele overige kosten om een optreden van Xaviera Hollander mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Xaviera Hollander.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Xaviera Hollander. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Xaviera Hollander checken, een gratis optie plaatsen op Xaviera Hollander en de boeking(en) van Xaviera Hollander voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Xaviera Hollander, BOEKINGSBUREAU Xaviera Hollander, BOEKINGSBURO Xaviera Hollander, ENTERTAINMENTBUREAU Xaviera Hollander, ENTERTAINMENTBURO Xaviera Hollander, ARTIESTENBUREAU Xaviera Hollander, BOEKINGSKANTOOR Xaviera Hollander, IMPRESARIAAT Xaviera Hollander, MUZIEKBURO Xaviera Hollander, MUZIEKBUREAU Xaviera Hollander, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Xaviera Hollander, ARTIESTENBOEKINGSBURO Xaviera Hollander, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Xaviera Hollander.

 

Offerte Xaviera Hollander aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag