Eigenschappen Xan de Waard boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Xan de Waard boeken?

Xan de Waard boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Xan de Waard.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Xan de Waard.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Xan de Waard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Xan de Waard plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Xan de Waard

Extra informatie Xan de Waard

Xan de Waard boeken als spreker
Hockeyster

Xan de Waard is ondanks haar jonge leeftijd niet meer weg te denken uit het Nederlands damesteam. In 2014 won ze met het Nederlands team het WK hockey 2014 in Den Haag. Daarnaast behaalde zij tijdens het EK hockey 2015 in Engeland een zilveren medaille.
Inzetbaarheid

Xan de Waard is beschikbaar voor interviews en hockeyclinics. Tijdens haar interviews vertelt Xan graag over teambuilding en presteren onder druk. Tevens inspireert Xan graag met haar verhaal om het maximale uit jezelf te halen.
Biografie

Xan de Waard is een Nederlandse hockeyster. In haar jeugd speelt Xan voor HC Wageningen en sinds 2011 speelt ze in het eerste damesteam van Kampong. Xan de Waard maakt begin 2013 haar debuut in het Nederlandse team bij een interland tegen Australië tijdens een vriendschappelijk toernooi in Zuid-Afrika. De middenveldster speelt dat jaar mee tijdens de Hockey World League. Ze is door voormalig bondscoach Max Caldas in de definitieve selectie opgenomen en wordt meteen wereldkampioen met het Nederlands team tijdens het WK hockey in Den Haag.

Xan de Waard boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Xan de Waard.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Xan de Waard, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Xan de Waard en de eventuele overige kosten om een optreden van Xan de Waard mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Xan de Waard.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Xan de Waard. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Xan de Waard checken, een gratis optie plaatsen op Xan de Waard en de boeking(en) van Xan de Waard voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Xan de Waard, BOEKINGSBUREAU Xan de Waard, BOEKINGSBURO Xan de Waard, ENTERTAINMENTBUREAU Xan de Waard, ENTERTAINMENTBURO Xan de Waard, ARTIESTENBUREAU Xan de Waard, BOEKINGSKANTOOR Xan de Waard, IMPRESARIAAT Xan de Waard, MUZIEKBURO Xan de Waard, MUZIEKBUREAU Xan de Waard, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Xan de Waard, ARTIESTENBOEKINGSBURO Xan de Waard, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Xan de Waard.

 

Offerte Xan de Waard aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag