Eigenschappen Wouter Verbraak boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wouter Verbraak boeken?

Wouter Verbraak boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter Verbraak.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouter Verbraak.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouter Verbraak ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Verbraak plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wouter Verbraak

Extra informatie Wouter Verbraak

Wouter Verbraak boeken als spreker
Zeiler

Wouter Verbraak is één van de weinige Nederlandse zeilers die ooit aan Volvo Ocean Race hebben deelgenomen. In 2001 maakte hij zijn debuut in de ‘Champions League’ van het zeilen. Ook in de Volvo Ocean Race van dit jaar heeft hij de rol als navigator op de zeilboot van Team Vestas Wind vervuld. (Foto door B. Carlin)

Inzetbaarheid

Wouter is inzetbaar voor een inspirerende presentatie die wordt ondersteund door foto- en beeldmateriaal van de verschillende zeiltochten die hij in de afgelopen vijftien jaar heeft opgedaan. Als navigator weet hij als geen ander hoe het is om beleid te bepalen en een koers te kiezen. Thema’s waarover hij presenteert zijn het bouwen van een cultuur van vertrouwen, samenwerken, doorzettingsvermogen, ontwikkeling, omgaan met tegenslagen en strategie.
Biografie

De van oorsprong Eindhovenaar Wouter Verbraak is vanaf jongs af aan gek op water en dan in het bijzonder zeilen. Zijn grote inspiratie komt wanneer hij op 13-jarige leeftijd de Nederlandse boot in de Whitbread Round the World Race volgt. De boot is oud, maar het team doet het bovenverwachting goed door het kiezen van de juiste koers. Het is dan ook niet gek dat de navigator in spee een studie meteorologie gaat volgen in Utrecht, kennis die hij in zijn beroep als navigator goed kan gebruiken. In 2001-2002 neemt Wouter voor het eerst deel aan de Volvo Ocean Race waar hij in 2005-2006 opnieuw is betrokken als strateeg. Ook in de 2008-2009 is Wouter betrokken als navigator. Eerst aan boord van het Ierse Green Dragon team en daarna op de Nederlandse boot Delta Lloyd. Met het laatste jacht eindigde hij als zevende. In de recente Volvo Ocean Race van 2014-2015 als navigator van het Deense jacht Team Vestas Wind raakt hij in de tweede etappe betrokken bij een schipbreuk. Met een snelheid van 35 k/m per uur vaart de boot op een rif bij Mauritius. Als navigator bepaalt hij de digitale route van de boot en geeft de schipper hier advies over. De negen bemanningsleden van de boot moeten bijna tien uur wachten op hulp en beleven hierbij angstige momenten. Ondanks deze crash wordt Wouter binnen de zeilwereld geroemd om zijn kennis en kunde als navigator, iets wat hij in nieuwe oceaan zeil projecten weer wil gaan bewijzen.

Wouter Verbraak boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouter Verbraak.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouter Verbraak, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wouter Verbraak en de eventuele overige kosten om een optreden van Wouter Verbraak mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouter Verbraak.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouter Verbraak. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wouter Verbraak checken, een gratis optie plaatsen op Wouter Verbraak en de boeking(en) van Wouter Verbraak voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wouter Verbraak, BOEKINGSBUREAU Wouter Verbraak, BOEKINGSBURO Wouter Verbraak, ENTERTAINMENTBUREAU Wouter Verbraak, ENTERTAINMENTBURO Wouter Verbraak, ARTIESTENBUREAU Wouter Verbraak, BOEKINGSKANTOOR Wouter Verbraak, IMPRESARIAAT Wouter Verbraak, MUZIEKBURO Wouter Verbraak, MUZIEKBUREAU Wouter Verbraak, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wouter Verbraak, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wouter Verbraak, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wouter Verbraak.

 

Offerte Wouter Verbraak aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag