Eigenschappen Wouter Post boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wouter Post boeken?

Wouter Post boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter Post.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouter Post.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouter Post ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Post plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wouter Post

Fysiotherapeut en Ondernemer
Wouter Post was zo’n kind dat vroeger tegen de muren binnen en buiten opvloog en zijn ouders tot waanzin dreef. Zijn stad was te klein, de school te beperkt, het huis te stil. Met hockey als uitlaatklep vond hij een manier om zijn energie te uiten. Na wat studies uitgeprobeerd te hebben zette hij zijn tanden in een fysiotherapie studie aan de HvA terwijl hij zijn brood verdiende in de horeca. Daar heeft hij veel mensenkennis opgedaan, die hem tot op de dag van vandaag goed van pas komt. Al heel vroeg wist hij dat hij wilde gaan ondernemen en realiseerde dit doel in de gezondsheidszorg.Tijdens zijn studie leerde hij Leo Echteld kennen. Ze waren een onafscheidelijk, bijzonder duo op de HvA en slaagden cum laude met hun gezamenlijke scriptie. In die jaren smeedden de twee aan de keukentafel het plan om later samen een bedrijf te beginnen. SMC FysiomedIn 1993 ging dat gezamenlijke avontuur van start: fysiotherapiepraktijk Fysiomed was een feit. Leo startte zijn werkzaamheden in de topsportwereld, Wouter begon reguliere fysiotherapie te bedrijven in gehuurde kamers van sportscholen. Fysiomed groeide uit tot 6 praktijken verspreid over Amsterdam. In 2006 kozen Wouter en Leo ervoor om de boel te centraliseren op 1 locatie en diverse specialisaties in het pand te laten plaatsnemen. Fysiotherapiepraktijk Fysiomed werd daarmee Sportmedisch Centrum Fysiomed. Er werd met Ajax, Real Madrid en AC Milan. Als sportmedisch begeleider werd deelgenomen aan WK’s en EK’s voetbal tussen 1998-2008. Topsporters waarmee hij samen heeft gewerkt zijn onder andere: Clarence Seedorf, Khalid Boulahrouz, Christian Eriksen, Ryan Babel, Kolbeinn Sightorsson. Het begeleiden van topsporters speelt een belangrijke rol, net als de allerhande gezondheidsvraagstukken van niet-topsportcliënten. Of het nou gaat om blessures, preventieve gezondheidsvraagstukken of omdat iemand zo fit mogelijk wil worden om een topprestatie te behalen, iedereen is welkom bij SMC Fysiomed. Wouter behandelt zijn cliënten nog steeds met veel passie en luistert vol aandacht naar hun verhalen en vraagstukken. Daarnaast geeft hij leiding aan zijn ondernemingen.VitalPeopleMet VitalPeople is Wouter een nieuwe weg ingeslagen. VitalPeople werkt aan de vitaliteit en gezondheid van organisaties en hun medewerkers. Vitalere en gezondere medewerkers zorgen voor lagere kosten en een hoger rendement. Bovendien zijn vitale medewerkers gelukkiger en meer bevlogen. Dat resulteert op zijn beurt weer in een vitale en bruisende onderneming. Met een mobiel testcentrum komt VitalPeople bij bedrijven langs om medewerkers te testen op mentaal, fysiek en lifestyle gebied. Na rapportage van de testuitslagen levert VitalPeople op maat gemaakte interventie-programma’s per medewerker aan en ontvangt het management groepsrapportages (waarbij de privacy van de medewerkers gewaarborgd is). 

Wouter Post boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouter Post.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouter Post, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wouter Post en de eventuele overige kosten om een optreden van Wouter Post mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouter Post.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouter Post. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wouter Post checken, een gratis optie plaatsen op Wouter Post en de boeking(en) van Wouter Post voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wouter Post, BOEKINGSBUREAU Wouter Post, BOEKINGSBURO Wouter Post, ENTERTAINMENTBUREAU Wouter Post, ENTERTAINMENTBURO Wouter Post, ARTIESTENBUREAU Wouter Post, BOEKINGSKANTOOR Wouter Post, IMPRESARIAAT Wouter Post, MUZIEKBURO Wouter Post, MUZIEKBUREAU Wouter Post, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wouter Post, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wouter Post, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wouter Post.

 

Offerte Wouter Post aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag