Eigenschappen Wouter Kurpershoek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wouter Kurpershoek boeken?

Wouter Kurpershoek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter Kurpershoek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouter Kurpershoek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouter Kurpershoek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Kurpershoek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wouter Kurpershoek

Dé Nieuwsvoorspeller

Wouter Kurpershoek is al meer dan 25 jaar een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Hij stond als verslaggever voor de publieke omroep vooraan bij vrijwel alle crises in binnen- en buitenland: van de Bijlmermeerramp en de brand in Volendam tot oorlogen in voormalig Joegoslavië, Afrika en het Midden-Oosten. U kent hem ook als correspondent voor het NOS Journaal in Washington waar hij als eerste en enige Nederlandse journalist een Amerikaanse president (President George W. Bush) in het Witte Huis interviewde.

Met zijn betrouwbare uitstraling was Wouter in tijden van onrust vaak een baken van rust voor televisiekijkend Nederland.

Hij heeft talloze keren in extreme situaties een crisis moeten terugbrengen tot de kern. Wouter is daardoor gefascineerd geraakt door het doodserieuze spel dat hoofdrolspelers binnen een crisis gedwongen met elkaar moeten spelen. Met zijn enorme ervaring voorkomt hij dat de falende communicatie een ramp wordt in plaats van de crisis zelf.

Kurpershoek is onder meer te boeken als ‘nieuwsvoorspeller’. Hij weet als geen ander wat de headlines worden die journalisten plakken op actuele ontwikkelingen bij bedrijven en overheidsinstellingen. Een voorspelling die veel waard is in tijden van crisis als iedere seconde telt en snelle beslissingen kunnen leiden tot ondoordachte en onverwachte media-aandacht.

Wouter liet zich tijdens zijn actieve ‘dienstjaren’ als omroepjournalist nooit inhuren voor activiteiten die buiten zijn journalistieke werkgebied vielen. Hij wilde koste wat kost de schijn van belangenverstrengeling voorkomen. Nu hij de actieve journalistiek gaat verlaten voelt Wouter zich vrij zijn zeer uitgebreide kennis en ervaring met u te delen.

Met Wouter Kurpershoek heeft u een bekende, kritische spreker of dagvoorzitter die zijn sporen heeft verdiend in zijn vakgebied. Hij is gewend zich elk denkbaar onderwerp snel eigen te maken en is een vakkundig gespreksleider. Hij is onbevangen, informeel en gepassioneerd en weet met zijn enthousiasme en duidelijke taalgebruik het publiek te boeien en tot nadenken aan te zetten.

Wouter Kurpershoek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouter Kurpershoek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouter Kurpershoek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wouter Kurpershoek en de eventuele overige kosten om een optreden van Wouter Kurpershoek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouter Kurpershoek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouter Kurpershoek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wouter Kurpershoek checken, een gratis optie plaatsen op Wouter Kurpershoek en de boeking(en) van Wouter Kurpershoek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wouter Kurpershoek, BOEKINGSBUREAU Wouter Kurpershoek, BOEKINGSBURO Wouter Kurpershoek, ENTERTAINMENTBUREAU Wouter Kurpershoek, ENTERTAINMENTBURO Wouter Kurpershoek, ARTIESTENBUREAU Wouter Kurpershoek, BOEKINGSKANTOOR Wouter Kurpershoek, IMPRESARIAAT Wouter Kurpershoek, MUZIEKBURO Wouter Kurpershoek, MUZIEKBUREAU Wouter Kurpershoek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wouter Kurpershoek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wouter Kurpershoek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wouter Kurpershoek.

 

Offerte Wouter Kurpershoek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag