Eigenschappen Wouter Duinisveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wouter Duinisveld boeken?

Wouter Duinisveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter Duinisveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouter Duinisveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouter Duinisveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Duinisveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wouter Duinisveld

Extra informatie Wouter Duinisveld

Wouter Duinisveld boeken als spreker
Triatlonloper & harttransplantatieontvanger

In 2006 was zijn droom om een Ironman triatlon te finishen. Dat zelfde jaar verwoestte een virus zijn hart. Hij is meermalen gereanimeerd en leefde met een kunsthart totdat hij uiteindelijk een nieuw hart kreeg. Inmiddels is hij meervoudig Ironman finisher en atleet in een professioneel triatlon team, vader van twee kinderen, ambassadeur van de Donorstichting en de Hartstichting, schrijver en spreker. Zijn positieve kijk op het leven en doorzettingsvermogen vormen de basis voor presentaties en workshops.
Inzetbaarheid

Wouter spreekt over passie voor het leven, het omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen, samenwerken, grenzen verleggen, ondernemen vanuit je hart en het behalen van onbereikbare doelen. Zijn eigen verhaal in combinatie met uw bedrijfsdoelen werken inspirerend en ijzersterk. Keer op keer praten groepen nog lang na over zijn verhaal, dat is beschreven in de biografie ‘De hartslag van een ander’. Hij levert in overleg met u maatwerk voor presentaties en workshops.
Biografie

In 2006 was zijn droom om een Ironman triatlon (3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42km hardlopen) te finishen. Dat zelfde jaar verwoestte een virus zijn hart. Hij werd meermalen gereanimeerd en leefde met een kunsthart totdat hij uiteindelijk een nieuw hart kreeg. Na een revalidatie van twee jaar volbracht hij zijn eerste sprint triatlon, een eerste stap naar het behalen van zijn droom om ooit een Ironman triatlon te volbrengen. Twee jaar later werd hij als ‘speciale’ atleet toegevoegd aan het professionele triatlon team Team4talent. Zeven jaar na zijn harttransplantatie kwam zijn droom uit toen hij de Ironman van Frankfurt finishte. Hij was de derde mens ter wereld die dat deed met een donorhart. Zijn weg naar succes zat vol met tegenslagen, maar zijn de wil om zijn einddoel te behalen was groter. Zijn verhaal staat ook beschreven in de biografie ‘De hartslag van een ander’. Hij schreef dit boek voor zijn kinderen Olivier en Sophie.

Wouter Duinisveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouter Duinisveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouter Duinisveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wouter Duinisveld en de eventuele overige kosten om een optreden van Wouter Duinisveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouter Duinisveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouter Duinisveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wouter Duinisveld checken, een gratis optie plaatsen op Wouter Duinisveld en de boeking(en) van Wouter Duinisveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wouter Duinisveld, BOEKINGSBUREAU Wouter Duinisveld, BOEKINGSBURO Wouter Duinisveld, ENTERTAINMENTBUREAU Wouter Duinisveld, ENTERTAINMENTBURO Wouter Duinisveld, ARTIESTENBUREAU Wouter Duinisveld, BOEKINGSKANTOOR Wouter Duinisveld, IMPRESARIAAT Wouter Duinisveld, MUZIEKBURO Wouter Duinisveld, MUZIEKBUREAU Wouter Duinisveld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wouter Duinisveld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wouter Duinisveld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wouter Duinisveld.

 

Offerte Wouter Duinisveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag