Eigenschappen Wouter Boon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wouter Boon boeken?

Wouter Boon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter Boon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouter Boon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouter Boon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Boon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wouter Boon

Creatief Merkstrateeg
Wouter Boon werkt sinds 2008 als zelfstandig merkstrateeg in de creatieve industrie. Naast het geven van merkadvies is Wouter hoofdredacteur van het internationale reclame magazine Amsterdam Ad Blog en publiceerde hij in 2014 Defining Creativity, een boek dat beknopt maar tegelijk allesomvattend uitlegt wat creativiteit nu precies is. Tegenwoordig doceert hij creativiteit aan de HKU en geeft er lezingen over in binnen- en buitenland. Wouter Boon begon zijn carrière als jurist bij Unilever en advocaat bij Boekel. In 2003 switchte hij naar de reclame en sindsdien werkt hij als merkstrateeg. Inmiddels heeft hij voor de meeste Amsterdamse reclamebureaus wel een keer gewerkt en alle belangrijke merken onder zijn strategische loep genomen. Dankzij het boek Defining Creativity geeft hij sinds 2014 ook veel lezingen over creativiteit.Tijdens zijn lezingen neemt Wouter Boon zijn publiek graag de diepte in en belicht creativiteit vanuit verschillende theoretische invalshoeken. Tegelijk blijven zijn lezingen altijd toegankelijk dankzij de vele sprekende voorbeelden. Tezamen met zijn uitgebreide ervaring als merkstrateeg is hij de ideale inspirator voor bedrijven en organisaties.

Wouter Boon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouter Boon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouter Boon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wouter Boon en de eventuele overige kosten om een optreden van Wouter Boon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouter Boon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouter Boon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wouter Boon checken, een gratis optie plaatsen op Wouter Boon en de boeking(en) van Wouter Boon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wouter Boon, BOEKINGSBUREAU Wouter Boon, BOEKINGSBURO Wouter Boon, ENTERTAINMENTBUREAU Wouter Boon, ENTERTAINMENTBURO Wouter Boon, ARTIESTENBUREAU Wouter Boon, BOEKINGSKANTOOR Wouter Boon, IMPRESARIAAT Wouter Boon, MUZIEKBURO Wouter Boon, MUZIEKBUREAU Wouter Boon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wouter Boon, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wouter Boon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wouter Boon.

 

Offerte Wouter Boon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag