Eigenschappen Wout Bucker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wout Bucker boeken?

Wout Bucker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wout Bucker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wout Bucker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wout Bucker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wout Bucker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wout Bucker

Chief Fun Officer, ICT-expert en organisatiedeskundige
De nieuwste loot aan de Chief-stam is de CFO: de Chief Fun Officer. Leuker leven en werken leidt tot betere prestaties en resultaten. Het wordt tijd dat we het met z’n allen leuker en beter maken, door elkaar meer ruimte en verantwoordelijkheid te geven. Door nieuwe manieren van (samen)werken te ontdekken. Door op een andere manier naar waarde creatie te kijken. Door meer en beter gebruik te maken van technologie. Maar ook vooral door ervoor te zorgen dat je als individu die dingen doet waar je goed in bent, en waar je blij van wordt. Wout Bucker is een schoolvoorbeeld van de nieuwe generatie (digitale) ouderen, die het tijd vindt dat oude patronen doorbroken worden. In zijn dagelijks leven verbindt hij niet alleen de nieuwe digitale wereld met de dagelijkse gang van zaken, hij onderzoekt ook hoe nieuwe systemen en mechanismen de wereld een beetje leuker en mooier kunnen maken. Zoekt voortdurend naar verbinding en co-creatie. Staat in zijn omgeving bekend als uitdager en vindt de titel ‘nerd’ die hem af en toe opgeplakt wordt, een Geuzenaam.

Voordat Wout als ondernemer startte in 2012, werkte hij meer dan 16 jaar voor een van de grootste internationale ICT- en consultancy organisaties. Als programmamanager en alliantie manager kwam hij in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen, vooral tijdens bezoeken aan spraakmakende High Tech laboratoria in de USA. Daar werd zijn passie voor toepassingen van techniek en innovatie in het dagelijks leven gewekt.In het kader van ‘practice what you preach’ is Wout betrokken bij verschillende startups: Appedemic, waar hij als partner klanten de toegevoegde waarde van Mobile laat ontdekken Skiblle, een platform dat het overdragen van competenties in online en live sessies gaat faciliteren: als je kennis deelt, kan je kennis krijgen Propz.me, een initiatief dat de patiënt die thuiszorg nodig heeft de nodige instrumenten geeft om zelf aan het roer te blijven staan

Wout Bucker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wout Bucker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wout Bucker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wout Bucker en de eventuele overige kosten om een optreden van Wout Bucker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wout Bucker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wout Bucker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wout Bucker checken, een gratis optie plaatsen op Wout Bucker en de boeking(en) van Wout Bucker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wout Bucker, BOEKINGSBUREAU Wout Bucker, BOEKINGSBURO Wout Bucker, ENTERTAINMENTBUREAU Wout Bucker, ENTERTAINMENTBURO Wout Bucker, ARTIESTENBUREAU Wout Bucker, BOEKINGSKANTOOR Wout Bucker, IMPRESARIAAT Wout Bucker, MUZIEKBURO Wout Bucker, MUZIEKBUREAU Wout Bucker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wout Bucker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wout Bucker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wout Bucker.

 

Offerte Wout Bucker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag