Eigenschappen Wouke van Scherrenburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wouke van Scherrenburg boeken?

Wouke van Scherrenburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouke van Scherrenburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouke van Scherrenburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouke van Scherrenburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouke van Scherrenburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wouke van Scherrenburg

Veelzijdig en breed georiënteerd journaliste

Wouke van Scherrenburg kan zich beroepen op een lange veelzijdige journalistieke carriere. Ze staat bij een ieder bekend als de scherpe en gedegen interviewer van Den Haag Vandaag, dat onderdeel uitmaakt van de actualiteitenrubriek NOVA. Na een periode als freelance journalist en een dienstverband bij de Arnhemse Courant trad Wouke in 1987 in dienst van de VNU-Combinatie waar ze als parlementair verslaggever zich volledig kon wijden aan de binnen en buitenlandse politiek. Na twee jaar werd ze benaderd om eenzelfde functie te komen vervullen bij Den Haag Vandaag. Jarenlang heeft ze ook gedeeltelijk de presentatie voor haar rekening genomen, alsmede de functie van eindredacteur.

Ondanks dat ze inmiddels niet meer dagelijks op tv is, wordt haar stem in de politiek nog wel hoog gewaardeerd en staat ze op nr. 2 in de Top 100 Meest Invloedrijke Twitteraars gepubliceerd door de Volkskrant.

Naast het politieke vak breidde zij haar interesses en kennis uit naar andere terreinen, zoals bijvoorbeeld zorg, ondernemen, financiën, duurzaamheid en pensioenen, door de vele dagvoorzitterschappen en debatleidingen.

Haar brede kennis, haar gevatheid en humor, maken Wouke van Scherrenburg tot een nog altijd veel gevraagde dagvoorzitter.

Wouke van Scherrenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouke van Scherrenburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouke van Scherrenburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wouke van Scherrenburg en de eventuele overige kosten om een optreden van Wouke van Scherrenburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouke van Scherrenburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouke van Scherrenburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wouke van Scherrenburg checken, een gratis optie plaatsen op Wouke van Scherrenburg en de boeking(en) van Wouke van Scherrenburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wouke van Scherrenburg, BOEKINGSBUREAU Wouke van Scherrenburg, BOEKINGSBURO Wouke van Scherrenburg, ENTERTAINMENTBUREAU Wouke van Scherrenburg, ENTERTAINMENTBURO Wouke van Scherrenburg, ARTIESTENBUREAU Wouke van Scherrenburg, BOEKINGSKANTOOR Wouke van Scherrenburg, IMPRESARIAAT Wouke van Scherrenburg, MUZIEKBURO Wouke van Scherrenburg, MUZIEKBUREAU Wouke van Scherrenburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wouke van Scherrenburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wouke van Scherrenburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wouke van Scherrenburg.

 

Offerte Wouke van Scherrenburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag