Eigenschappen Wivina Demeester boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wivina Demeester boeken?

Wivina Demeester boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wivina Demeester.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wivina Demeester.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wivina Demeester ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wivina Demeester plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wivina Demeester

Voormalig Federaal en Vlaams minister.

Wivina heeft in haar loopbaan zeer diverse functies bekleed. Ze begon haar carrière als lesgever in het secundair onderwijs en richtte eind jaren ’60 Monnikenheide op, een tehuis voor mentaal gehandicapten waar ze nu nog steeds afgevaardigde – bestuurder is.

Wivina is zeer maatschappelijk betrokken en heeft verschillende bestuursmandaten in de gezondheids- en welzijnsector (o.a. Bestuurder Universitair Ziekenhuis Antwerpen, bestuurder bij de groep Gasthuiszusters Antwerpen, Voorzitter Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie, Voorzitter Vlaamse Liga tegen kanker), in de culturele sector (o.a. Bestuurder Vlaams Nederlands Huis, commissielid voor het Cultureel Verdrag Vlaanderen-Nederland en voorzitter van deSingel, de Internationale Kunstcampus in Antwerpen) en in de Socio-Economische sector (o.a. bestuurder Dexia bank, bijzondere gezant Ijzeren Rijn in opdracht van de federale regering en Voorziter Task Force Verdieping van de Westerschelde in opdracht van de Vlaamse Regering ).

In haar politieke loopbaan heeft Wivina veel prestaties geleverd voor het maatschappelijk welzijn. Wivina was o.a. verantwoordelijk voor de wet orgaantransplantaties, de invoering van het rookverbod in openbare gebouwen en de wet integratietegemoetkoming voor gehandicapten. Naast haar passie om zich maatschappelijk in te zetten voor de volksgezondheid en het maatschappelijk welzijn heeft ze ook veel bereikt in het financiële beleid.

Wivina zorgde o.a. voor de invoering van haar financiële norm (de Euromeesternorm), een vereenvoudiging en verlaging van successierechten en een stimulering van het ondernemersklimaat door fiscale voordelen. Onder deze fiscale voordelen zaten de 0% successierechten op overdracht bedrijfsactiva van familiale ondernemingen en 0% patrimoniumbelasting (onroerende voorheffing) voor alle nieuwe bedrijfsactiva- materieel outillage. In 1992 had Vlaanderen een begrotingstekort van 50 miljard Belgische Franken welke Wivina Demeester omzette in zeven jaar tijd naar een begrotingsoverschot.

Haar politieke loopbaan was zeer divers. Ze heeft door de jaren heen meerdere ministerposten bekleed. Haar politieke loopbaan is begonnen in 1974 door CVP(Christelijke Volkspartij)-volksvertegenwoordiger te worden in de federale Kamer. Na enkele jaren werd ze tevens verkozen als gemeenteraadslid in Zoersel, in 1985 werd ze federaal staatssecretaris voor Volksgezondheid en gehandicaptenbeleid en in 1987 staatssecretaris voor Financiën. Vervolgens werd ze in 1991 Federaal minister van Begroting en Wetenschapsbeleid, in 1992 Vlaams Minister van Financiën en begroting, gezondheidsinstellingen, Welzijn en Gezin, in 1995 Vlaams Minister van Financiën, Begroting en Gezondheidsbeleid en als laatst werd ze van 1999 t/m 2004 weer volksvertegenwoordiger voor CDV (Christelijk Democratisch Vlaams) in het Vlaams Parlement.

Wivina Demeester boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wivina Demeester.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wivina Demeester, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wivina Demeester en de eventuele overige kosten om een optreden van Wivina Demeester mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wivina Demeester.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wivina Demeester. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wivina Demeester checken, een gratis optie plaatsen op Wivina Demeester en de boeking(en) van Wivina Demeester voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wivina Demeester, BOEKINGSBUREAU Wivina Demeester, BOEKINGSBURO Wivina Demeester, ENTERTAINMENTBUREAU Wivina Demeester, ENTERTAINMENTBURO Wivina Demeester, ARTIESTENBUREAU Wivina Demeester, BOEKINGSKANTOOR Wivina Demeester, IMPRESARIAAT Wivina Demeester, MUZIEKBURO Wivina Demeester, MUZIEKBUREAU Wivina Demeester, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wivina Demeester, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wivina Demeester, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wivina Demeester.

 

Offerte Wivina Demeester aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag