Winston Gerschtanowitz

Eigenschappen Winston Gerschtanowitz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Winston Gerschtanowitz boeken?

Winston Gerschtanowitz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Winston Gerschtanowitz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Winston Gerschtanowitz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Winston Gerschtanowitz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Winston Gerschtanowitz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Winston Gerschtanowitz

Presentator, ondernemer, producent, ambassadeur en voormalig acteur
Presentator: Winston zijn tv-carrière begon al toen hij 12 was.Toen presenteerde hij met Ivo Niehe zijn eerste grote show. Later vanaf zijn 19e is hij eigenlijk volledig het TV vak ingegaan. Hij begon als acteur in de soap serie Goudkust maar maakte toen snel de stap naar het presenteren. Hij presenteerde al meerde programma’s zoals: o.a. ‘Wannahaves’, ‘In de huid van’, ‘Thuis’, Een miljoen wat’, De Bloemenstal’, ‘Sterrenjacht’ en het televizier ring gala. Winston is sinds 2008 de presentator van o.a. het succesvolle programma RTL Boulevard op RTL 4. Vanaf november 2011 komt zijn nieuwe programma Let’s get Married op de TV wat hij zelf mede heeft bedacht en geproduceerd samen met John de Mol.Charity:Als ambassadeur van de Postcode Loterij reist hij de hele wereld over om te laten zien welke goede doelen de loterij steunt. Ondernemer en producent:Naast zijn presentatiewerkzaamheden is Winston medeoprichter mede-eigenaar van het reclamebureau ‘Media Republic’. Tevens is hij werkzaam bij de Talpa media Group , waar hij samen met John de Mol werkt aan het bedenken en ontwikkelen van nieuwe televisie formats.

Winston Gerschtanowitz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Winston Gerschtanowitz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Winston Gerschtanowitz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Winston Gerschtanowitz en de eventuele overige kosten om een optreden van Winston Gerschtanowitz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Winston Gerschtanowitz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Winston Gerschtanowitz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Winston Gerschtanowitz checken, een gratis optie plaatsen op Winston Gerschtanowitz en de boeking(en) van Winston Gerschtanowitz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Winston Gerschtanowitz, BOEKINGSBUREAU Winston Gerschtanowitz, BOEKINGSBURO Winston Gerschtanowitz, ENTERTAINMENTBUREAU Winston Gerschtanowitz, ENTERTAINMENTBURO Winston Gerschtanowitz, ARTIESTENBUREAU Winston Gerschtanowitz, BOEKINGSKANTOOR Winston Gerschtanowitz, IMPRESARIAAT Winston Gerschtanowitz, MUZIEKBURO Winston Gerschtanowitz, MUZIEKBUREAU Winston Gerschtanowitz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Winston Gerschtanowitz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Winston Gerschtanowitz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Winston Gerschtanowitz.

Offerte Winston Gerschtanowitz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag