Eigenschappen Winie van Oorschot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Winie van Oorschot boeken?

Winie van Oorschot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Winie van Oorschot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Winie van Oorschot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Winie van Oorschot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Winie van Oorschot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Winie van Oorschot

Nieuwe verdienmodellen als succesfactor

Winie van Oorschot is een ondernemer pur sang. Zijn eerste onderneming startte hij op 17 jarige leeftijd. Als marketeer laat hij zich typeren door een term uit de Amerikaanse sportwereld: Huddles. Het staat voor het moment waarop de koppen bij elkaar worden gestoken en de strategie wordt bepaald om vervolgens beter te kunnen scoren. Ook de quote: “als je verkoop tot kunst verheft kom je op marketing uit” is kenmerkend voor Van Oorschot.

Van Oorschot begon zijn carrière bij een uitgever van ondernemerstitels na een studie Bedrijfskunde en Communicatie. Het marketing-communicatievak leerde hij bij een groot B2B-bureau. Vanaf 1999 heeft Winie zijn eigen B2B-bureau Huddles in ’s-Hertogenbosch met ruim 20 medewerkers.

Of het nu gaat om strategie, stijl van leidinggeven, complexe marketingvraagstukken of innovatiekracht, Van Oorschot zorgt altijd voor drive, positieve energie, inspiratie en verfrissende ideeën. Hij onderbouwt zijn betoog graag met cases. Zo zet hij opvallende resultaten neer voor o.a. BAM, FMO, Fortis, GGN, Jones LangLasalle, KPMG, Maersk, Nicorette, SNS REAAL en USG Capacity.

In zijn lezingen daagt Van Oorschot graag uit. Daarin gaat hij soms ver door de zaal tegen elkaar op te zetten en het randje op te zoeken. Hoe dan ook, hij zorgt ervoor dat iedereen op het puntje van z’n stoel zit en iets meekrijgt om over na te denken. Verwacht van Van Oorschot geen ‘five steps to success’, geen ‘seven rules how to manage’, maar krachtige uitspraken, triggerende praktijkcases en verbaal vuurwerk.

Innovatiekracht: Wat is innovatie? Zoveel mensen, zoveel definities. Voor Van Oorschot is het onafhankelijk denkvermogen. Hij slikt niets voor zoete koek, zet overal vraagtekens bij en creëert daarmee z’n eigen waarheid: de basis voor innovatie en nieuwe producten en diensten.

Marketing ICT: Een interessant werkgebied: het snijvlak tussen marketing en ICT. Na de automatiseringsslag in financiën en logistiek (ERP) is nu marketing aan de beurt. Volgens Van Oorschot is het een misvatting dat ICT marketing onpersoonlijk maakt. ICT kan juist zorgen voor de dialoog. Crossmediaal denken staat hierin centraal.

Marketing Change: Plannen kunnen nog zo mooi zijn, zonder draagvlak van de mensen die ze moeten uitvoeren zijn ze waardeloos. Van Oorschots Marketing Change gaat erop in en zorgt voor enthousiasme. De mens staat steeds centraal want die moet het doen.

Verdienmodellen: Veel bedrijven zitten vast aan één manier van offreren. Innoveren op dit gebied kent Winie als specialisme. Het Senseo-principe heeft hij in allerlei markten toegepast, maar ook de “gegarandeerde output” aanbieden in plaats van een apparaat leveren.

Winie van Oorschot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Winie van Oorschot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Winie van Oorschot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Winie van Oorschot en de eventuele overige kosten om een optreden van Winie van Oorschot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Winie van Oorschot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Winie van Oorschot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Winie van Oorschot checken, een gratis optie plaatsen op Winie van Oorschot en de boeking(en) van Winie van Oorschot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Winie van Oorschot, BOEKINGSBUREAU Winie van Oorschot, BOEKINGSBURO Winie van Oorschot, ENTERTAINMENTBUREAU Winie van Oorschot, ENTERTAINMENTBURO Winie van Oorschot, ARTIESTENBUREAU Winie van Oorschot, BOEKINGSKANTOOR Winie van Oorschot, IMPRESARIAAT Winie van Oorschot, MUZIEKBURO Winie van Oorschot, MUZIEKBUREAU Winie van Oorschot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Winie van Oorschot, ARTIESTENBOEKINGSBURO Winie van Oorschot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Winie van Oorschot.

 

Offerte Winie van Oorschot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag